Şehrin Tadı Kanyon’da Değişiyor!

Şehrin Tadı Kanyon’da Değişiyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şehrin Tadı Kanyon’da Değişiyor!

Kanyon, Türkiye’nin en ünlü restoranlarına ev sahipliği yaptığı Pop Up Restoran Konsepti ile şehrin tadını değiştiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 12, 2017

Misafirleri için her zaman ilkleri gerçekleştiren Kanyon, yine bir ilke imza atıyor. Kanyon, Türkiye’nin en ünlü restoranlarına ev sahipliği yaptığı Pop Up Restoran Konsepti ile şehrin tadını değiştiriyor.

Dude Table organizasyonu ile gerçekleştirilecek etkinliklerin ilk senesinde Kanyon’un sevilen 3 restoranı, adını tüm Türkiye’de duyurmuş, lezzet tutkunlarının en sevdiği 3 restorana ev sahipliği yapacak. Ocak ayında Escale’in Gaziantep’ten Halil Usta’ya ev sahipliği ile başlayacak Kanyon Pop Up Restoran değişimleri, Şubat ayında Gram’da Bodrum’un şef restoranı Ent Restaurant ve Mart ayında sürpriz bir işbirliği ile devam edecek.

Yerel ürünlere ve lezzetlere verdiği değer ile öne çıkan Kanyon restoranlarından Escale ve Gram, Ocak ve Şubat aylarında Türkiye’nin yerel lezzetleri ile damak hafızasında yer almış restoranlarını ağırlıyor.

Kanyon Pop Up Restoran lezzet deneyimlerinde tüm ülkenin en sevdiği restoranlardan Antep’in Halil Ustası ve Bodrum’un Ent Restoranı, Escale ve Gram’a restoranların şefleri ve ekipleri ile misafir olacak ve lezzetlerini misafir oldukları restoranların ekipleri ile birlikte hazırlayıp sunuyorlar.

13-14 Ocak tarihlerinde Escale’de Gaziantep’in ünlü kebapçısı, Kebapçı Halil Usta ve lezzetleri yer alacak. Antep’e gidip bu lezzeti unutamayanlar ve bu lezzeti duyup hiç tatmamış olanlar için Halil Usta’nın lezzetleri 2 gün boyunca Halil Usta’nın ekibi tarafından Escale’de sunulacak. Bu iki gün Escale’de Kebapçı Halil Usta Pop Up Restroran deneyimini yaşayacağız.

Ayvalı Cevizli Lahmacun, Sarımsaklı Lahmacun, Kuşbaşı, Küşleme, Simit Kebabı, Baharatlı Küşleme, Kare Baklava ve Havuç Dilimi 13 ve 14 Ocak’ta Pop Up değişim menüsünde yer alacak lezzetlerden birkaçı. Ocak ayı sonuna kadar Escale menüsünde, Escale ekibi tarafından yapılacak Halil Usta lezzetlerinden bazılarını deneyimlemeye de devam edebileceksiniz.

Türkiye’nin en iyi şeflerinden Didem Şenol’un kurucusu olduğu, tazelik ve hafiflik hissini gerçek yemek ile misafirlerine hissettiren Gram, kendi değerleri ile örtüşen, Yoldaş Sönmez’in kurucusu olduğu diğer bir şef restoranı, Bodrum Ent Restaurant’ı ağırlıyor olacak. 27 - 28 Şubat tarihlerinde Bodrum Ent ekibi tarafından hazırlanacak Ent lezzetleri Gram’da Pop Up Restoran deneyimini misafirlerine yaşatacak.

Şubat ayı sonuna kadar Gram menüsünde, Gram ekibi tarafından hazırlanacak Ent lezzetlerinden bazılarını deneyimlemeye de devam edilebileceksiniz. Mart ayında ise yine ünlü bir restoranı Kanyon’da bir mekanda ağırlıyor olacağız.

Kanyon Pop Up Restoran deneyimi için restoranlara rezervasyon yaptırmanız yeterli. Projenin detaylarını katılımcı Kanyon restoranlarından, Kanyon’un ve Dude Table’ın sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT