Sevgililer Günü'nü Hilton İstanbul Bomonti’de Unutulmaz Kılın

Sevgililer Günü'nü Hilton İstanbul Bomonti’de Unutulmaz Kılın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sevgililer Günü'nü Hilton İstanbul Bomonti’de Unutulmaz Kılın

Şehrin en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyen çiftlere birbirinden romantik kutlama alternatifleri sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 5, 2019

Şehrin en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyen çiftlere birbirinden romantik kutlama alternatifleri sunuyor. Uzak Doğu mutfağından iki farklı menü seçeneği ile panoramik bir İstanbul manzarası sunan Cloud 34 ve Fransız mutfağından esintiler taşıyan “Bir Aşk Hikayesi” menüsü ile The Globe Restaurant, Sevgililer Günü’nü romantik bir akşam yemeği ile taçlandırmak isteyenleri beklerken; Avrupa’nın en büyük ödüllü eforea SPA’sında çiftlere özel bakım uygulamalarının dahil olduğu Mr.&Mrs. Konaklama Paketi, aşkınıza ihtiyaç duyduğu özeni Hilton kalitesiyle yaşatıyor.

Şehrin en büyük oteli unvanına sahip Hilton İstanbul Bomonti, Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak ve aşkını farklı deneyimlerle taçlandırmak isteyen çiftlere birbirinden romantik kutlama alternatifleri sunuyor. Tercihiniz ister romantik bir akşam yemeği; ister tüm gün sürecek bir aşk ritüeli olsun; Hilton İstanbul Bomonti’nin romantizm dolu Sevgililer Günü kutlamalarından biri mutlaka sizin için…

Aşkınızı bulutların üzerinde kutlayın “Cloud 34”
Hilton İstanbul Bomonti’nin, keyif veren panoramik İstanbul manzarasıyla romantizmi doyasıya yaşayabileceğiniz mekanı Cloud 34, Sevgiler Günü için hazırlanan çok özel iki menüsüyle çiftleri adeta Uzak Doğu’da lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Çiftler tercihlerine göre, birer içkinin dahil olduğu 24 parçadan oluşan Sushi Combo tabağını ya da 4 aşamadan oluşan Asya mutfağı menüsünü deneyimlerken, geceye özel hazırlanan müzik performansıyla da romantik saatler geçirecek. Her iki menünün aynı fiyattan servis edileceği Cloud 34’ün Sevgililer Günü programı iki kişi KDV dahil 350 TL.

Fransız mutfağından esintiler taşıyan aşk menüsünün adresi “The Globe Restaurant’
Açıldığı günden bu yana kendi müdavimlerini yaratan lezzet tutkunlarının favori restoranı The Globe, Sevgililer Günü’nde çiftleri “Bir Aşk Hikayesi” menüsü ile karşılayacak. Hilton İstanbul Bomonti’nin 5. yılı şerefine hazırlanacak ve Fransız mutfağından esintiler taşıyacak olan menüyle çiftler, mutfaktan kalbe giden aşkın 5 tadını deneyimleme fırsatı bulacaklar. Lime Margarita, Acılı Karides ve Siyah Havyarlı “İlk Bakış Aşk İksiri” ile yapılacak başlangıç; şarküteri ve balık ürünlerinden oluşan “Sadece İkimiz” paylaşım tabağı ile devam edecek. Ana yemek öncesi Ricotta Peyniri, Kurutulmuş Domates, Kabak Çiçeği Dolması ve Kızarmış Mozzarella Peyniri’nin servisiyle çiftler adeta “Aşk Bahçesi”nde bir lezzet yolculuğuna çıkarken; Izgara Kuşkonmaz ve Kavrulmuş Kremalı Patates eşliğinde servis edilecek Sous-vide Sığır Bonfile “Kalbe Giden Yol” için en lezzetli seçim olacak.“Çiçek Kokulu Aşk” temasıyla servis edilecek Melissa Çaylı Kek ise sevgililerin damaklarına son tatlı dokunuşu yapacak. Bir şişe ev yapımı şarabın dahil olduğu The Globe Restaurant’taki iki kişilik Sevgililer Günü menüsünün fiyatı KDV dahil 490 TL.

SevgililerGünü2019

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT