Sevgililer Günü’nde Aşkınızı Hilton İstanbul Bosphorus’ta Kutlayın

Sevgililer Günü’nde Aşkınızı Hilton İstanbul Bosphorus’ta Kutlayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sevgililer Günü’nde Aşkınızı Hilton İstanbul Bosphorus’ta Kutlayın

Türkiye’nin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli Hilton İstanbul Bosphorus, birbirinden özel kutlama alternatifleriyle Sevgililer Günü’nde tüm çiftleri aşklarını tazelemeye davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 13, 2020

Türkiye’nin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli Hilton İstanbul Bosphorus, birbirinden özel kutlama alternatifleriyle Sevgililer Günü’nde tüm çiftleri aşklarını tazelemeye davet ediyor. Açıldığı günden bu yana unutulmaz anlara ev sahipliği yapan otel, Lalezar Meyhanesi ve Bosphorus Terrace’ta hazırladığı programlarla çiftlere romantizm yüklü, çok özel bir gece vadediyor.

İstanbul’da özel kutlamaların adresi Hilton İstanbul Bosphorus, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı programları ile çiftleri aşklarını kutlamaya davet ediyor. Otelin gözde mekanı Lalezar, meyhane tutkunlarını romantik bir atmosferde çok özel lezzetlerle buluştururken; enfes Boğaz manzarasına sahip Bopshorus Terrace Restaurant, Sevgililer Günü açık büfesi ile baş döndürecek.

Lalezar’da romantik meyhane gecesi
İstanbul’un en keyifli buluşma mekanlarından Lalezar, 14 Şubat’ta size ve sevgilinize unutamayacağınız bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Sevgililer Günü’nde Lalezar’ı tercih eden çiftleri “Kir Royale” Kokteyl ile karşılayacak olan mekan, Sevgililer Günü’ne özel süslenmiş masaları ve romantizm yüklü atmosferiyle romantik bir meyhane gecesi yaşatacak.

Bir aşkın tüm süreçlerini esprili bir dille set menüsüne taşıyan Lalezar, Sevgililer Günü yemeğinin “Tanıştık-Paylaştık” giriş bölümünde Zeytinyağlı Enginar, Gül Aromalı Deniz Tarağı, Misket Limonlu Levrek Levengi, Nar Çiçekli Somon Lakerda gibi çok lezzetli paylaşımlıklara yer veriyor. Çiftler, menünün “Kaynaştık” bölümünde ise Kereviz- Yeşil Elma Salatası ile servis edilen Mavi Yengeç Eti ile buluşuyor. Set menünün “Su Sızmadı” bölümünde Avokado Salsa Sos ile servis edilecek olan Ördek Böreği, arasından su sızmayan aşıklara lezzet şöleni yaşatacak. Menünün “Coştuk” başlıklı ana yemek bölümünde ise çiftleri rom ile dinlendirilmiş Sığır Filetosu bekleyecek. “Bir Olduk” diyen sevgililere kestane ve çikolata ile final yapacak olan Lalezar’ın Sevgililer Günü set menüsü, sınırsız yerli içecek dahil iki kişi için 590 TL olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT