Sevgililer Günü’nde Mutfakta Big Plate Var

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sevgililer Günü’nde Mutfakta Big Plate Var

14 Şubat Sevgililer Günü’nde evinizin rahatlığında “sevgi dolu” bir akşam geçirmek için Big Plate’te rezervasyonunuzu hemen yaptırın!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 7, 2012

07.02.2012

Big Plate, Akdeniz lezzetlerinin ağırlıklı olduğu menüsüyle 14 Şubat Sevgililer Günü’ne anlam katıyor. Bu büyüleyici günde, sevgiliniz veya eşinizle leziz tatların eşlik ettiği romantik bir akşam yemeği planlıyorsanız Big Plate tam size göre!

Big Plate, 14 Şubat’ı sıcak ve lezzetli ortamında kutluyor. Bağımlılık yaratan tatlarla özel seçenekler hazırlayan Big Plate, planlayacağınız Sevgililer Günü yemeği için teras, balkon ve ana salonunda eşiniz veya sevgilinizle birlikte keyif dolu anlar yaşamanızı sağlıyor.

Big Plate’te Sevgililer Günü yemeği sırasında sevdiğiniz şaraplardan birini yudumlarken Peynir Tabağı, Big Plate Tapas gibi başlangıçların da tadına bakabilirsiniz. Ana yemek için ise Trüf Mantarlı ve Kuşkonmazlı Spaghetti, Cafe De Paris ve Tagliata di Manzo gibi lezzetleri deneyebilirsiniz. Tiramisu, cookies&cream cheesecake, çilekli mille-feuille, çikolatalı turta ve mango sorbe olmak üzere tam beş farklı çeşidin bir araya geldiği Big Plate Temptations ise sevdiğinizle paylaşabileceğiniz, 14 Şubat’ın ruhuna en uygun tatlı alternatifi...

14 Şubat Sevgililer Günü’nde evinizin rahatlığında “sevgi dolu” bir akşam geçirmek için Big Plate’te rezervasyonunuzu hemen yaptırın!

Big Plate
İstinye Park AVM, Hillside girişi, İstinye
0 212 345 62 88

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT