Sevgililer Günü’nü Shangri-La ile Boğaz’ın Kalbinde Kutlayın

Sevgililer Günü’nü Shangri-La ile Boğaz’ın Kalbinde Kutlayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sevgililer Günü’nü Shangri-La ile Boğaz’ın Kalbinde Kutlayın

Bu Sevgililer Günü’nde, hem İstanbul’un kalbinde olmak hem de şehirden kaçmak isteyenler; zarafet ve Boğaz’ın romantizmini kusursuz hizmet ile buluşturan Shangri-La’da buluşacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 3, 2022

Shangri-La Bosphorus, Istanbul, çiftlere Sevgililer Günü için özel konaklama paketi ve IST TOO’da romantik bir akşam hazırladı. Unutulmaz bir kutlama yaşamak isteyenlerin adresi; canlı müzik ve özel menü eşliğinde Boğaz’a nazır romantik bir akşam için IST TOO Restoran olacak. Arzu eden çiftler Shangri-La’nın, odada kahvaltı ve masaj dahil konaklama paketi ile de Sevgililer Günü’nü özel bir tatil anısına dönüştürecek.

Özel kutlamaların İstanbul’da en çok tercih edilen adresi olan Shangri-La Bosphorus, Istanbul bu yıl da unutulmaz bir Sevgililer Günü geçirmek isteyenlerin tercihi olacak. Şehrin merkezindeki konumu, Boğaz’ın romantizmini yaşatan enfes manzarası ve kişiye özel dokunuşları ile fark yaratan Shangri-La, özel anılar biriktirmek isteyen çiftleri davet ediyor.

İkonik vapur iskelesine karşı konumlanan IST TOO Restoran, 14 Şubat kutlamasının şık ve zarif ev sahibi olacak. Terası ve Boğaz’ın ışıkları eşliğinde şehrin en keyifli mekanlarından olan IST TOO’da, Baş Aşçı Ercan Yamantürk’ün hazırladığı özel Sevgililer Günü menüsü servis edilecek. Acılı Orkinos Tartar, Kaz Ciğeri Terin ve Trüf Mantarlı Risotto gibi sofistike lezzetlerle başlayan servis, Safran ve Fındık ile kaplı Dana Bonfile ya da Kuşkonmaz Sos Eşliğinde Deniz Levreği ve Deniz Tarağı ile devam edecek. Yemeğin tatlı finalinde ise Çikolata ve Frambuzalı Cremeux yer alacak. Serra Erkoç ve Ercüment Vural’ın canlı performansları ise çiftlere romantik ve keyifli bir müzik şöleni yaşatacak.

Shangri-La, Sevgililer Günü için özel bir konaklama paketi de hazırladı. Otelin, 11-20 Şubat tarihleri arasında, on gün süreyle geçerli olacak bir gecelik konaklama paketine, odada baş başa romantik kahvaltı, Asya’nin iyileştirici felsefesinden ilham alan CHI, the Spa’da iki kişilik, içeriğini tercihinize göre belirleyebileceğiniz bir saatlik masaj, ertesi gün saat 16:00’ya kadar geç çıkış imkanı ve otelin tüm restoranlarında yüzde on beş indirim dahil.

Bu Sevgililer Günü’nde, hem İstanbul’un kalbinde olmak hem de şehirden kaçmak isteyenler; zarafet ve Boğaz’ın romantizmini kusursuz hizmet ile buluşturan Shangri-La’da buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT