Sevgililer Günü’nün En Tatlı Sürprizleri Özsüt’ten

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sevgililer Günü’nün En Tatlı Sürprizleri Özsüt’ten

14 Şubat’ı adına yakışır bir şekilde kutlamak ve en tatlı armağanlarla sevgilinizin yüzünü gülümsetmek için Özsüt’ün leziz pastaları sizi bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 6, 2013

75 yıllık tatlı ustası Özsüt, 14 Şubat Sevgililer Günü için tadına doyulmaz seçenekler sunuyor. Özsüt’ün bu özel gün için hazırladığı leziz pastası “Balım” ve “Cake Pops”, Sevgililer Günü’nün tadını yerine getiriyor.

Lezzet mirasını 75 yıldır devam ettiren Özsüt bu sene de 14 Şubat’ı adına yakışır şekilde kutluyor. Farklı lezzetli pastayla Sevgililer Günü’ne “merhaba” diyen Özsüt, hem göze hem damağa hitap ediyor.

Özsüt’ün bu romantik gün için hazırladığı pastası “Balım”, sevgilinize ya da eşinize tatlı bir sürpriz yapmanızı sağlıyor. İki kişilik olarak sunulan Balım, karamel ve badem aşkını yaşamak isteyenler için paha biçilmez bir lezzet. Sade kek katmanları arasında yer alan karamel sos ile zenginleştirilen pasta, beyaz çikolatalı mousse, bal ile karamelize edilmiş badem ve kaymak lezzetindeki kremalı parfe ile lezzeti doruğa çıkarıyor. Balım’ın üst süslemesi ise hindistancevizi ve beyaz kalp çikolata ile tamamlanıyor.

“Cake Pops” ise sevimli görüntüsüyle tam bir Sevgililer Günü hediyesi. Marble kekin sosla kaplanması ile oluşturulan Cake Pops, hindistanceviziyle süslenerek lezzete şıklık katıyor.

14 Şubat’ı adına yakışır bir şekilde kutlamak ve en tatlı armağanlarla sevgilinizin yüzünü gülümsetmek için Özsüt’ün leziz pastaları sizi bekliyor.

Sevgililer Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT