Sevilen Tüm Patisserie Lezzetleri Regnum Carya'da

Sevilen Tüm Patisserie Lezzetleri Regnum Carya'da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sevilen Tüm Patisserie Lezzetleri Regnum Carya'da

Regnum Carya, yerli ve yabancı mutfakların seçkin tatlılarına yer verdiği görkemli patisseriesiyle göz dolduruyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 18, 2019

Regnum Carya, birbirinden özel tatlıların yer aldığı ve zengin alternatiflere yer verdiği patisserie vitrininde Türk Mutfağı’na özgü klasikleşen lezzetlerin yanı sıra, dünya mutfaklarının öne çıkan en özel reçetelerine yer veriyor.

Profesyonel mutfağı ve konsept restoranlarıyla lezzet tutkunlarına her defasında unutamayacakları bir gastronomi deneyimi yaşatan Regnum Carya, yerli ve yabancı mutfakların seçkin tatlılarına yer verdiği görkemli patisseriesiyle göz dolduruyor. El yapımı çikolatadan ağızda dağılan çıtır baklavaya kadar yüzlerce özel tatlının yer aldığı patisseriede birbirinden lezzetli tatlılara zengin kahve seçenekleri ve tropikal çaylar eşlik ediyor. Tatlı vitrinini mevsimsel ve yenilikçi bir bakış açısıyla sürekli yenileyen Regnum Carya, sağlıklı, hijyenik ve her zaman taze pastane ürünlerini, her damak zevkine hitap edecek çeşitlilikte ve konuklarının taleplerine uygun şekilde hazırlayarak mükemmel sunumlarla buluşturuyor.

Klasik Türk tatlısı baklavayla Fransa’nın ünlü lezzeti parfe aynı vitrinde
Regnum Carya, Türk mutfağının en sevilen zengin tatlı seçenekleriyle dünya mutfaklarının en favori tatlılarına yer verdiği patisseriesinde, misafirlerine keyifli zamanlar geçirdikleri bir atmosfer sunuyor.Regnum Carya patisserie menüsünde; enfes el açması baklavanın tüm çeşitlerinin yanı sıra, lezzet klasiğine dönüşmüş tüm şerbetli ve sütlü tatlılar, anne eli değmiş tadıyla ağızda dağılan çeşit çeşit kekler ve çikolatanın en gerçek hali el yapımı çikolatalar Regnum Carya Patisserie vitrinini süslüyor. Ayrıca mevsim meyveleri ve düşük kalorili pasta seçenekleri de en sevilen Regnum Carya tatları arasında yer alıyor. Patisseri menüsünün sevilen dünyaca ünlü tatları arasında ise macarondanmus ve parfeye geniş bir tatlı yelpazesi sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT