Seyidoğlu Çikolata, Damaklarda Bayram Havası Estiriyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Seyidoğlu Çikolata, Damaklarda Bayram Havası Estiriyor

Seyidoğlu çikolataları, 1952’den bu yana kaliteden ödün vermeyen lezzetiyle ve uygun fiyatıyla en güzel bayram hediyelikleri arasında yer alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 9, 2010

09.11.2011

Bayramlar, hayatını güzelliklerini hatırlamak, eski dostlarla özlem gidermek, akrabalık bağlarını güçlendirmek için en güzel vesiledir. Bayram ziyaretine giderken de adettendir eli boş gidilmez… Herkes bütçesine uygun bir kutu şeker, lokum ya da çikolata alır. Alır ki, bayram ziyaretinde ağızlar tatlansın, sohbet daha da keyiflensin…

Seyidoğlu çikolataları, 1952’den bu yana kaliteden ödün vermeyen lezzetiyle ve uygun fiyatıyla en güzel bayram hediyelikleri arasında yer alıyor. Seyidoğlu, zengin ürün yelpazesindeki çikolata çeşitleriyle bayram ziyaretleri için farklı seçenekler sunuyor. Ambalajlarıyla da göz dolduran Seyidoğlu çikolataları, damaklarda tam anlamıyla bayram havası estiriyor.

Lezzeti ve kalitesiyle insanı cezbeden Seyidoğlu çikolatalarının bayram ziyaretinize keyif katmasını istiyorsanız klasik ve ekspres mağazalarına uğramanız yeterli.

İstanbul Seyidoğlu Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT