2010
Geleneksel lezzetimiz baklavaya bambaşka bir lezzet katan Seyidoğlu, bir ilki gerçekleştirerek “Kakuleli Baklava”yı tüketicilerin beğenisine sunuyor.
Yarım asrı aşkın süredir baklava denince ilk akla gelen isimlerden olan Seyidoğlu, bir ilke imza atarak “Kakuleli Baklava” yaptı. Seyidoğlu, mideyi rahatlatıcı, hazmı kolaylaştırıcı etkisi olan kakuleyi ve zerdeçalı baklavada kullanarak hem sağlıklı hem de farklı bir tat yarattı.
Seyidoğlu, mükemmel lezzeti ile ev baklavasını aratmayan çeşitler sunuyor. Seyidoğlu, klasik baklava çeşitlerine cevizli, kakuleli ve zerdeçallı baklavayı da ekledi. Seyidoğlu, sağlık üzerinde olumlu etkileri olan baharatları ilk kez baklavada kullanarak lezzet ve sağlığı birleştiriyor. Şerbeti kakule ve zerdeçal katılarak hazırlanan cevizli baklava, farklı bir lezzete bürünüyor. Böylece yeni tatları keşfetmeyi sevenlere hoş bir deneyim yaşatıyor.
Anadolu mutfağının en özel zenginliklerinden biri olan baklava, incecik hamurunun açılmasından, pişirilip şerbetinin verilmesine kadar büyük bir özenle hazırlanması gerekiyor. Seyidoğlu’nun Gaziantep reçetesiyle, her gün taptaze ürettiği farklı çeşitteki baklavalar, klasik ve ekspres mağazalarda sizleri bekliyor.