Seyidoğlu’nun Lezzet Durakları Çoğalıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Seyidoğlu’nun Lezzet Durakları Çoğalıyor

Hızla büyüyen Seyidoğlu, 3 yeni şubesi ile karşınızda: Taksim, Fulya ve Bahçelievler.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 1, 2010

2010

Hızla büyüyen Seyidoğlu, 3 yeni şubesi ile karşınızda: Taksim, Fulya ve Bahçelievler.

Geleneksel lezzeti ve kalitesiyle gelişimini sürdüren, 2010’da da iyi bir büyüme hızı yakalayan Seyidoğlu, dört yeni mağaza daha açtı. Taksim, Bahçelievler ve Fulya şubeleri ile mağaza sayısı 43’e yükseldi. Yeni şubelerden özellikle Taksim ve Fulya, İstanbul’un önemli yeme içme merkezleri olması açısından da önem taşıyor. Yıl içinde Türkiye’nin çeşitli illerinde de mağaza açmayı planlayan Seyidoğlu, istihdama da katkı sağlıyor.

Seyidoğlu’nun üçüncü kuşak yöneticisi Serdar Seyidoğlu şube açılışları dolayısıyla yaptığı açıklamada yakaladıkları büyüme hızından memnun olduklarını belirtti. Seyidoğlu; “Yeni şubelerle birlikte istihdama yaptığımız katkının büyümesinden de mutluyuz. Genişleyen ekibimizle birlikte daha da güçlenerek hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz. Bizim için önem taşıyan yurt dışı faaliyetleri de artan ihracat oranları, farklı ülkelerdeki şube ve marketlerdeki geniş ürün yelpazesiyle devam edecek.” dedi.

Seyidoğlu, Habeş Usta`dan aktarılan deneyimi, yenilik ve teknolojiyle birleştirerek, geleneksel baklava lezzetini aynı kalite ve aynı tatla sunuyor. Ekspres ve klasik mağazaları yoğun ilgi gören firma, farklı lokasyonlarda yeni mağazalarla daha geniş bir kitleye ulaşmaya devam edecek. Seyidoğlu, aile şirketi olmasının yanı sıra kurumsallaşmasını da tamamlayarak geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Seyidoğlu, tüketicilere 50 yılı aşkın tecrübesiyle son teknolojiyi kullanarak ürettiği, geleneksel lezzetteki tatlılarını, uygun fiyatla sunuyor.

Seyidoğlu Şubeleri için Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT