Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da İftar Zamanı!

Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da İftar Zamanı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da İftar Zamanı!

Özel şıracılar tarafından servis edilen çeşit çeşit Osmanlı şerbetleri ve rengarenk Osmanlı macunları gibi geleneksel lezzetler IST TOO’nun iftar büfesinde kendini gösteriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 31, 2022

Muhteşem Boğaz manzarası ve ayrıcalıklı servis anlayışı ile misafirlerine her zaman keyifli anlar yaşatan Shangri-La Bosphorus, Istanbul; bu Ramazan sevdikleri ile birlikte unutulmaz dakikalar yaşamak isteyen misafirlerini IST TOO Restoran’ın her damak zevkine hitap eden, zengin iftar büfesiyle ağırlıyor.

Lezzet tutkunlarını, uluslararası gurme kültürlerin farklı tatları ile buluşturan IST TOO’nun Ramazan’a özel hazırladığı iftar büfesinde, çorba çeşitlerinden zeytinyağlılara, pidelerden et yemeklerine kadar iştah kabartan ve sofralara lezzet katan birçok seçenek yer alıyor.

Geleneksel Türk Sanat Müziği Esintileri Eşliğinde Unutulmaz Bir Yemek:
Ramazan ayına özel olarak IST TOO’da kurulan istasyonlarda birebir, canlı hazırlanan iftar yemekleri, renkli şovlara dönüşüyor. Gözleme istasyonu, mantı istasyonu gibi sıcağı sıcağına hazırlanan ve servis edilen tatlarla Shangri-La Bosphorus, Istanbul, IST TOO’da ağırladığı misafirlerine unutulmaz lezzet deneyimleri yaşatıyor. Özel şıracılar tarafından servis edilen çeşit çeşit Osmanlı şerbetleri ve rengarenk Osmanlı macunları gibi geleneksel lezzetler IST TOO’nun iftar büfesinde kendini gösteriyor. Her akşam geleneksel Türk sanat müziği performansının eşlik edeceği iftar yemeklerinde, baklava ve güllaç gibi ramazanın vazgeçilmez tatları da saat 19:30-22:00 arasında özel tasarımlarla konuklara sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT