Sheraton'da Yılbaşı Gecesi Zaman Tünelinde Yolculuk

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sheraton'da Yılbaşı Gecesi Zaman Tünelinde Yolculuk

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in üç farklı mekanında üç farklı yılbaşı eğlencesi ile değişik alternatifler sunduğu yılbaşı gecesi eğlence sabahın ilk ilk ışıklarına kadar devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 29, 2011

29.12.2011

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel yılbaşı 2012 gecesi misafirlerini zaman tünelinde bir yolcıluğa çıkarıyor. Grand Ballroom’un nostaljik konsepti, saray mutfağının eşssiz lezzetlerini sunan Sumach Turkish Cusine ve Trendy Bar’daki dj performansı ile her zevke uygun eğlence alternatifi sunuyor.

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in üç farklı mekanında üç farklı yılbaşı eğlencesi ile değişik alternatifler sunduğu yılbaşı gecesi eğlence sabahın ilk ilk ışıklarına kadar devam ediyor.

Grand Ballroom’da Geçmişe Yolculuk

Yılbaşı gecesi Sheraton İstanbul Ataköy Hotel konuklarını nostalji atmosferinde geçmişe götürüyor. Grand Ballroom’da profesyonel şefler tarafından hazırlanan olağanüstü menüsü ile saat 20.00’de başlayacak eşsiz yılbaşı akşamı, sabahın ilk ışıklarında terasta gece çorbası ve mangalda sucuk ekmek ikramıyla son buluyor.

Unutulmaz müzikler eşliğinde eskileri aratmayacak dekorasyonu ve düzenlemesiyle Grand Ballroom o gece bir zaman tüneline dönüşüyor. Geçmişin unutulmazları ile misafirlerini zamanda bir yolculuğa çıkaracak olan organizasyonda, masalara gül dağıtan çiçekçi kızlardançerez servisi yapan garsonlara kadar tüm detaylar düşünülmüş. Yeni yılı bu nostaljik atmosferde karşılamanın bedeli limitsiz yerli içki dahil kişi başı 250 TL + KDV.

Yılbaşı 2012 Gecesine Saray Sofrası Yakışır

Osmanlı Saray mutfağının pişirme ve sunum tekniklerini asırlık tarifler ile harmanlayan Sumach Turkish Cuisine, yılbaşı gecesine saray sofrası yakışır diyenlere bambaşka bir deneyim yaşatıyor. Yeni yılı Osmanlı’nın Saray Eğlencesi ve doyumsuz lezzetleri ile karşılamak isteyenler için Sumach yılbaşı menüsü fiyatı, limitsiz yerli içki dahil 209 TL + KDV.

Yeni Yılın Trendi Trendy Bar

Gençler ve genç olmayı bilenler yeni yılı DJ performansı eşliğinde Trendy Bar’da karşılıyor. Dünya mutfağından seçme lezzetlerin yer aldığı sınırsız açık büfe ile Trendy Bar’da eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor. Terasta sucuk ekmek partisi ile son bulacak eğlencenin fiyatı limitsiz yerli içki dahil 157 TL + KDV.

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’deki yılbaşı aktiviteleri sadece eğlenmekle sınırlı değil. İsteyen misafirler uygun fiyat ve sınırsız hizmet sunan konaklama paketlerinden birini seçerek yılın ilk günü CookBook Restaurant’ta muhteşem bir kahvaltı, ücretsiz spa ve hamam keyfi ile tamamlayabilir. 129 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunulan yeniyıl paketlerinden birini seçen misafirler 2012 yılı içerisinde istedikleri tarihte oteldeki konaklamalarında yüzde 10 indirim imkanından yararlanabiliyor.

Adres: Sahilyolu, Ataköy 34158 İstanbul
Telefon: 0212 413 06 00
Web: www.sheratonistanbulatakoy.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT