Sıcak Havalara Serin Bir Mola

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sıcak Havalara Serin Bir Mola

Özsüt, ağustos ayı için özel olarak seçtiği ürünleriyle bunaltıcı sıcaklara ferah bir mola vermenizi sağlıyor. Sadece bu aya özel Karadutlu Pasta 39 TL, Vanilla Espresso Frappé ise 5,90 TL’den ağızları tatlandırıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 31, 2012

Özsüt’ten ağustos ayına özel fiyatıyla Karadutlu Pasta Sıcak havalara serin bir mola...

Özsüt, ağustos ayı için özel olarak seçtiği ürünleriyle bunaltıcı sıcaklara ferah bir mola vermenizi sağlıyor. Sadece bu aya özel Karadutlu Pasta 39 TL, Vanilla Espresso Frappé ise 5,90 TL’den ağızları tatlandırıyor.

Özsüt’ün ferahlatan ürünleri ağustos ayına lezzet depoluyor. Karadutlu Pasta ve Vanilla Espresso Frappé ağustos ayına damgasını vuracak tatlar olarak Özsüt mağazalarındaki yerlerini alıyorlar.

Ağustos ayının ürünlerinden olan Karadutlu Pasta, enfes içeriğiyle tam bir yaz şöleni yaşatıyor. Çikolatalı genoise kek, mascarpone peynirli krema, karadut parfe ve karadut mousse’tan oluşan Karadutlu Pasta, sadece bu aya özel 39 TL’lik fiyatıyla sunuluyor.

Yaz günlerinde unutulmaz bir keyif yaşatacak olan ağustos ayının kahvesi ise muhteşem aromaların birlikteliğinden meydana gelen Vanilla Espresso Frappé... Double espresso’nun vanilya şurubuyla birleştiği, buzlu olarak servis edilen Vanilla Espresso Frappé, ağustos ayı boyunca 5,90 TL’den kahve tutkunlarını bekliyor.

Pasta ve kahve menüsünü denemek isteyenler için ise bu ay da reddedemeyecekleri bir alternatif var. Bir dilim Karadut Pasta ve bir fincan Sumatra Mandheling Filtre Kahve, ağustos ayı boyunca sadece 12,25 TL’ye Özsüt’te olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT