Sıcak Yaz Günlerinde Gurme Mövenpick Dondurmalarıyla Serinleyin

Sıcak Yaz Günlerinde Gurme Mövenpick Dondurmalarıyla Serinleyin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sıcak Yaz Günlerinde Gurme Mövenpick Dondurmalarıyla Serinleyin

Mövenpick dondurmalarının sütü ve kreması İsviçre Alpleri’nden, vanilyası Madagaskar’dan, fıstığı İtalya’dan, cevizi Çin’den, çikolata ve karameli İsviçre’den geliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 10, 2018

Mövenpick Hotel Istanbul, tamamen doğal malzemelerle hazırlanan dünyaca ünlü Mövenpick dondurmalarının gurme tadı ve hafifliğiyle sıcak yaz günlerine serinlik katıyor.

Lezzette sınır tanımayan Mövenpick dondurmalarının sütü ve kreması İsviçre Alpleri’nden, vanilyası Madagaskar’dan, fıstığı İtalya’dan, cevizi Çin’den, çikolata ve karameli İsviçre’den geliyor.

Vanilyalı, İsviçre çikolatalı, cevizli, karamelli veya espresso krokanlı gibi dondurmaların yanı sıra gerçek meyve püresi ve meyve parçacıklarıyla hazırlanan frambuaz & çilek, passion fruit & mango, limon, muz ve Frenk üzümü & kremalı sorbe çeşitlerini de tadabilirsiniz.

Çıtır badem krakeri, çikolata, karamel veya frambuaz sos ve karamelize ceviz gibi lezzetler eşliğinde sunulan geleneksel, meyveli ve egzotik dondurma kupları da eşsiz tadı ve özel sunumuyla lezzet düşkünlerine bir şölen sunuyor. Ayrıca iced coffee, choco iced coffee ve ice cream shake gibi dondurmalı soğuk içecekler de ferahlatıcı tatlarıyla yaz sıcağını unutturacak.

Mövenpick dondurmalarının benzersiz lezzetini sevdiklerinizle paylaşmak için Mövenpick GourmeT’de sunulan 175 ml ve 900 ml’lik kutulardaki dondurma çeşitlerini satın alabilirsiniz.

Mövenpick Hotel Istanbul: 0212 319 29 29,
www.movenpick.com/istanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT