Sıcaklarda Midenizi Yormayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sıcaklarda Midenizi Yormayın

Her gün değişen menüsünde birbirinden zengin lezzetleri barındıran Osmani, zeytinyağlı yemekleriyle hafif seçenekler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 21, 2013

Osmani’nin Lezzetli Zeytinyağlılarıyla Hafifliğin Tadına Varın!

Yazın kavurucu sıcakları hız kesmeden devam ederken bedeninizi ağır yemeklerle yormayın. İstinye Park’ın Pazar yeri alanında Türk yemeklerini ustalıkla misafirlerine sunan Osmani, menüsünde bulunan birbirinden lezzetli zeytinyağlıları ile size lezzet ve hafiflik vadediyor. Zeytinyağlı enginar, pırasa, fasulye, sarma ve sarma gibi lezzetler Osmani’nin zengin zeytinyağlı menüsünün sadece küçük bir kısmını oluşturuyor. Ağır yemekler tercih etmeyenler için zeytinyağlılarla sınırlı kalmadan lezzetli ve hafif yemekler de bulunduran Osmani, diyet yemekler menüsüyle de hafiflik sunmaya devam ediyor. Osmani’nin Executive şefi Mahmut Yerlikaya ve diyetisyen Berrin Yiğit’in ortak çalışmasıyla oluşturulan Osmani ‘Hafif Menü’ Türk mutfağının en ünlü yemeklerinin diyet versiyonlarını sunuyor. Siz de zeytinyağlı yemeklerden vazgeçemeyenlerdenseniz Osmani menüleri sizi çok mutlu edecek. Nefis zeytinyağlı yemekleri evinizde de yemek isterseniz siz de Osmani’nin eve servis hizmetinden faydalanabilirsiniz. Bunun için 0 212 345 56 00 numaralı telefondan veya Yemeksepeti’nden Osmani’ye ulaşmanız yeterli...

Yıllardır İstinye Park’ın Pazar yeri alanında misafirlerine Türk yemeklerinin en güzel örneklerini kalite ve uzmanlıkla harmanlayarak servis eden Osmani, yaz sıcaklarında ağır yemekler yemekten hoşlanmayanlar için zeytinyağlılarıyla ilk tercih oluyor.

Her gün değişen menüsünde birbirinden zengin lezzetleri barındıran Osmani, zeytinyağlı yemekleriyle hafif seçenekler sunuyor. Zeytinyağlı sarma, enginar, pırasa ve fasulye gibi yemekleriyle yılın her günü yenebilecek hafif bir alternatif oluyor. Diyet yapanların yanı sıra hafif yemek isteyenlerin de vazgeçilmezi olan, Türk yemeklerinin diyet versiyonlarından oluşan Osmani’nin ‘Hafif’ menüsü de dönemin en çok tercih edilenlerinden. Diyetisyen Berrin Yiğit’in katkısıyla hazırlanan menü, hafif yemeklerin de lezzetli olabileceğini kanıtlıyor.

Birbirinden leziz ve her gün değişen menüsündeki 100’den fazla çeşit yemeği tatmak için Osmani’ye mutlaka uğramalısınız. Ayrıca sevdiğiniz Osmani yemeklerini evinize de sipariş edebilirsiniz... Sizi diyetinizin dışına çıkmaktan kurtaracak eve servis hizmeti için Osmani’ye 0 212 345 56 00 numaralı telefondan ya da Yemeksepeti’nden ulaşabilir, tadına doyulmaz geleneksel Türk yemeklerini ve sağlıklı, hafif ve lezzetli zeytinyağlı yemeklerini evinizde aileniz ve misafirlerinizle de paylaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT