Siemens ile Pazar Kahvaltılarında Caz Keyfi

Siemens ile Pazar Kahvaltılarında Caz Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Siemens ile Pazar Kahvaltılarında Caz Keyfi

Siemens Ev Aletleri ile Kahvaltı ve Caz” etkinlikleri, bu yıl da Sait Halim Paşa Yalısı’nda birbirinden değerli caz sanatçılarının müzik ziyafetine ev sahipliği yapıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 5, 2018

Pazar sabahlarına ayrıcalık katmak isteyenlerin sabırsızlıkla beklediği “Siemens Ev Aletleri ile Kahvaltı ve Caz” etkinlikleri, bu yıl da Sait Halim Paşa Yalısı’nda birbirinden değerli caz sanatçılarının müzik ziyafetine ev sahipliği yapıyor.

Siemens Ev Aletleri, pazar kahvaltılarını caz ezgileri eşliğinde renklendirmek isteyenleri Sait Halim Paşa Yalısı’na davet ediyor. Siemens Ev Aletleri’nin gelenekselleşen “Kahvaltı ve Caz” etkinlikleri bu yıl Mart – Mayıs ayları boyunca lezzetli kahvaltıyı keyifli caz dinletileri ile birleştirecek.

“Siemens Ev Aletleri ile Kahvaltı ve Caz” etkinlikleri, her Pazar 10.30’da Sait Halim Paşa Yalısı’nın ödüllü şefi tarafından, Siemens’in şık ve fonksiyonel küçük ev aletleri ile hazırlanan lezzetli açık büfe ikramlarla başlayıp caz konseri eşliğinde devam ediyor.

Mart ayı programında Ayşe Gencer, İmer Demirer, İpek Dinç gibi Türkiye’nin önde gelen caz sanatçılarının sahne alacağı konserler, mayıs ayına kadar büyüleyici Boğaz manzarası eşliğinde İstanbullulara eşsiz bir deneyim yaşatmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT