Şık ve Leziz Sürprizlerle Gina’da Özel Yılbaşı Haftası

Şık ve Leziz Sürprizlerle Gina’da Özel Yılbaşı Haftası

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şık ve Leziz Sürprizlerle Gina’da Özel Yılbaşı Haftası

İstanbul’un en gözde ve şık İtalyan restoranları arasında yer alan Gina, yılbaşı heyecanını, 19 Aralık-31 Aralık tarihleri arasında konuklarına yapacağı sürpriz ikramlar ve sunumlarla yaşatacak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 7, 2016

İtalyan mutfağının leziz ve seçkin tatlarını, İtalyan stili ve şıklığıyla buluşturan Gina, yılbaşı öncesinde konuklarını farklı sürprizlerle ağırlamaya hazırlanıyor.

19 - 31 Aralık tarihleri arasında misafirlerini yılbaşına özel bir dekorasyonla karşılayacak olan Gina, biscotti eşliğinde çay ve kahve servisinin yanı sıra 17.00-20.00 saatleri arasında konuklarına özel olarak Aperitivo masasında kestane ve fıçıda tatlandırılmış sıcak şarap sunacak.

24 Aralık’tan itibaren ise Şef’in ana yemek önerisi, ‘Tacchino di Natale/Roasted Turkey’ (Rosto Hindi), Gina’da konukları bekliyor olacak. Belirtilen tarihlerde Gina’ya gelen misafirler, birbirinden şık ve leziz sunumların keyfini çıkarırken, Şef’in tatlı önerisi “Panettone Cop Salsa Zabaione”yı da tadabilecekler.

İstanbul’un en gözde ve şık İtalyan restoranları arasında yer alan Gina, 24-31 Aralık tarihleri arasında yemeğin ardından misafirlere yılbaşı temalı tatlının yanı sıra 21.30’dan sonra Moka Pot ile demlenmiş İtalyan kahvesi ikram edecek.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT