Şıklık ve Lezzet Divan Pastanelerinin Yeni Yıl Sepetlerinde Bir Arada!

Şıklık ve Lezzet Divan Pastanelerinin Yeni Yıl Sepetlerinde Bir Arada!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şıklık ve Lezzet Divan Pastanelerinin Yeni Yıl Sepetlerinde Bir Arada!

Yeni yıl coşkusunu lezzetle buluşturan Divan Pastaneleri, ilhamını doğadan alan çok özel tasarımları sevdiklerinizle paylaşmanız için bir araya getirdi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 14, 2016

Güne özel çok şık sepetler ve setler hazırlayan Divan, ayrıca yılbaşı karakterlerinden esinlenerek hazırladığı çikolatalar, kestaneli buche pasta ve stollen yılbaşı ekmeği ile de hem konsept hem de farklı fiyat alternatifleriyle yılbaşına özel hediye arayışında olanlara zengin bir seçenek sunuyor.

İlhamını doğadan alan özel tasarımları sevdiklerinizle paylaşmanız için bir araya getiren Divan Pastanelerinin yeni yıla özel hazırlanan koleksiyonunda yedi farklı yılbaşı sepeti ve farklı ebatlarda tasarlanan kutu setleri bulunuyor.

Yeni Yıla Özel Tasarım; Sepet Sepet Mutluluk
Divan Pastanelerinin özel anlar için tasarladığı yeni yıl koleksiyonlarında; metal örgülü büyük sepetler, bakır renkli büyük çanaklar, dekoratif şık ürünler, vazolar, doğal taşlı metal tepsiler, deri yılbaşı sepetleri, Divan reçetelerinden hazırlanmış çok özel çikolatalar ve lokumlar sevdiklerinizle buluşmak için sizleri bekliyor. Aralarında mini seçenekleri de bulunan yılbaşı sepetlerinin isimleri; Luna, Spica, Soho, Terra, Aida, Sandy, Masala.

Farklı Lezzetleri Bir Arada Sunan Özel Kutu Koleksiyonu
Keyifli anlar için tasarlanan Divan kutu koleksiyonu da dört farklı seçenek sunuyor. Lotus, Orion, Stella, Flora isimleri verilen özel Divan kutularında bulunan madlen, pralin, lokum, defter seti, kahve fincanları şık koleksiyonu tamamlayan hediyelerden sadece bir kaçı.

Yılbaşı Karakterlerinden Esinlenen Çikolatalar
Yılbaşı karakterlerinden esinlenerek hazırlanan çikolatalarla, kestaneli buche pasta ve stollen yılbaşı ekmeği hem konsept hem de farklı fiyat alternatifleriyle yılbaşına özel hediye arayışında olanlara zengin bir seçenek sunuyor.

Divan’ın yeni yıl koleksiyonu ve özel lezzetleri sizi büyülerken sevdikleriniz ve kendiniz için bir dilek dileyin.

Yılbaşı2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT