Şimdi BOB Burger Zamanı

Şimdi BOB Burger Zamanı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şimdi BOB Burger Zamanı

BOB’un birbirinden lezzetli hamburgerleri ve özel patatesi ile Draft’ın nefis atıştırmalıkları Erenköy, Acıbadem ve Ataşehir şubelerinde sizi bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 4, 2019

Hepimizin bildiği ve severek yediği ödüllü hamburger BOB, Draft Şubelerinde BOB lezzeti ile en iyi eşleşen içecek alternatiflerini de seçme şansı yakalayacağınız Draft şubelerinde; yazın sıcak akşamlarını serin ve lezzetli bir anıya dönüştürebilirsiniz.

5 şubesi ile Anadolu yakasının yemek ve eğlence nabzını tutan Draft’lar, BOB burger ile yaptığı işbirliği neticesinde kendine özgü menüsüne bir yenisini daha ekledi.

Kısa sürede müdavimlerini oluşturan ödüllü BOB hamburgerleri; Draft’ın birbirinden farklı yeni nesil craft içecekleri ile eşleşerek tam bir lezzet şöleni yaratıyor.

Özel ekmeği, kaşkaval peyniri ve köftesi ile fark yaratan BOB burger, klasik, mantarlı ve acılı mexx seçeneği ile el yapımı hamburger severleri mutlu ediyor.

Geniş ve ferah konumları ile dikkat çeken Draft şubelerinde, BOB burgerler dışında; dinamit soslu çıtır karides, kıtır mantı, peynir topları, zeytin pane ile Draft’a özgü gravyerli sosisin de müdavimi olacaksınız.

Ayrıca Ataşehir Draft şubesi; yazın sıcağından bunalanları, havuz kenarında bol esintili geniş bahçesinde günden geceye uzayan keyifli ortamı ile ağırlamaya devam ediyor. Şehir içinde küçük bir mola vermek isteyenlere duyurulur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT