Simit Sarayı Aşka Lezzet Katıyor

Simit Sarayı Aşka Lezzet Katıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Simit Sarayı Aşka Lezzet Katıyor

Türkiye genelinde yaygın mağazaları ile lezzetli anların vazgeçilmez adresi Simit Sarayı, 14 Şubat için özel romantik kalp simitler hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 11, 2014

Keyifli sohbetlerin, lezzetli tatların mekanı Simit Sarayı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü özel olarak hazırladığı kalp şeklindeki simitler ile kutluyor.

Türkiye genelinde yaygın mağazaları ile lezzetli anların vazgeçilmez adresi Simit Sarayı, 14 Şubat için özel romantik kalp simitler hazırladı. Sevgililer Günü sabahı için hazırlayacağınız özel kahvaltı sofrasında, taze demlenmiş bir çay eşliğinde aşkınızı en yalın dille anlatacağınız lezzetli mi lezzetli, çıtır mı çıtır kalp simitlerle sevgilinize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

Simit Sarayı’nın birbirinden farklı lezzetleriyle tanışmak için size en yakın Simit Sarayı şubesini ziyaret edebilir ya da www.simitsarayi.com adresinden görebilirsiniz.

sevgililergünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT