Simit Sarayı’ndan Kış Soğuğunda İçinizi Isıtacak İçecekler

Simit Sarayı’ndan Kış Soğuğunda İçinizi Isıtacak İçecekler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Simit Sarayı’ndan Kış Soğuğunda İçinizi Isıtacak İçecekler

Simit Sarayı, kışın soğuk havasına birbirinden lezzetli ve etkili sıcak içecek alternatifleri ile meydan okuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 21, 2014

Lezzetinden ödün vermeden yenilikleriyle ürün yelpazesini geliştirerek hem damaklara hem gözlere hitap eden Simit Sarayı, kışın soğuk havasına birbirinden lezzetli ve etkili sıcak içecek alternatifleri ile meydan okuyor.

Türkiye genelinde yaygın mağazaları ile lezzetli anların vazgeçilmez adresi Simit Sarayı, her saati geniş ürün yelpazesi ve içecek seçenekleriyle bir lezzet şölenine dönüştürüyor. Her gün bol ürün şeçeneğini, kişiye özel hizmetlerini, benzersiz tatlarını ve yüksek kalite anlayışını lezzet tutkunlarıyla buluşturan, Simit Sarayı, soğuk kış aylarında sıcacık içecek alternatifleri sunuyor.

Sıcacık, iştah açan ve taptaze dokunuşlarıyla gün boyu taçlandıran, ev sıcaklığındaki dekorasyonuyla da dikkat çeken Simit Sarayı, menüsünde bulunan, Çay, Bitki Çayı, Espresso, Cappuccino, Americano, Mocha, Caramel Macchiato, Chai Tea Latte, Türk Kahvesi alternatiflerinin yanı sıra kış aylarının vazgeçilmezi Salep ile her zevke ve her damak zevkine hitap ediyor.

Simit Sarayı’nın birbirinden farklı lezzetleriyle tanışmak için size en yakın Simit Sarayı şubesini ziyaret edebilir ya da www.simitsarayi.com.tr adresinden görebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT