Şirinler’in Minik Kahramanları Happy Meal’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şirinler’in Minik Kahramanları Happy Meal’de

McDonald’s Happy Meal oyuncaklarına bir efsane daha katıldı. Çok sevilen ‘Şirinler’ filmi, 5 Ağustos’ta vizyona girerken, aynı anda McDonald’s restoranlarında Happy Meal ile birlikte sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 8, 2011

08.08.2011

McDonald’s Happy Meal oyuncaklarına bir efsane daha katıldı. Çok sevilen ‘Şirinler’ (The Smurfs) filmi, 5 Ağustos’ta vizyona girerken, aynı anda McDonald’s restoranlarında Happy Meal ile birlikte sunuluyor. Heyecanla beklenen programın oyuncakları çocuklar kadar bu sevimli kahramanlarla büyüyen yetişkinlerin de ilgisini çekiyor.

McDonald’s, ‘Şirinler’ (The Smurfs) ile tüm sevenlerini buluşturuyor. ‘Şirinler’ (The Smurfs) Columbia, Sony Pictures ve K Entertainment Company işbirliği ve Raja Gosnell yönetmenliğinde ve McDonald’s’ın global sponsorluğunda 3 boyutlu olarak gösterime giriyor. McDonald’s da 5 Ağustos’tan itibaren Happy Meal’de ‘Şirinler’in minik kahramanlarına yer veriyor.

10 ‘Şirin’ Sizi Şirinleyecek

Türkiye’deki bütün McDonald’s restoranlarından ve AloServis’ten alınabilen Happy Meal’lerde ‘Şirinler’in birbirinden renkli 10 ürünü bulunuyor. Şirinler (The Smurfs) karakterlerinden, ‘Sakar’ (Clumsy), ‘Şirine’ (Smurfette), ‘Şirin Baba’ (Papa), ‘Obur’ (Greedy), ‘Cesur’ (Gutsy), ‘Güçlü’ (Hefty), ‘Heyecanlı’ (Panicky), ‘Havalı’ (Vanity), ‘Somurtkan’ (Grouchy) ve ‘Bilgili’ (Brainy) McDonald’s restoranlarında Happy Meal’lerle birlikte sunuluyor. Tam 30 yıldır küçük büyük herkesin ilgiyle izlediği ‘Şirinler’ (The Smurfs) karakterleri McDonald’s restoranlarında sevenleriyle buluşuyor.

Bir sandviç, bir içecek ve patates kızartması ya da parmak havuç ile sunulan Happy Meal’de sandviç olarak Hamburger, Tavuklu Burger veya Chicken McNuggets, içecek olarak ise su, portakal suyu, ayran, Ice Tea, organik süt, Milk Shake ya da diğer içecek seçenekleri ile müşteriler kendi menülerini yaratma imkânı buluyor.

Mc Donalds Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT