SMN Tat Merkezi, Birbirinden Sevimli Pastalarıyla 23 Nisan Coşkusunu Arttırıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri SMN Tat Merkezi, Birbirinden Sevimli Pastalarıyla 23 Nisan Coşkusunu Arttırıyor

El yapımı lezzetleri görsel yaratıcılıkla buluşturan SMN Tat Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu birbirinden sevimli pastalarla arttırıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 7, 2011

07.04.2011

El yapımı lezzetleri görsel yaratıcılıkla buluşturan SMN Tat Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu birbirinden sevimli pastalarla arttırıyor. Bu özel günde çocuklarının sevincini ikiye katlamak isteyen ebeveynler, çizgi film karakterli veya esprili pastalarla hem lezzet hem de görsel şölen yaşatabilirler.

Çocukların en sevdiği tatları 23 Nisan pastalarında bir araya getiren SMN Tat Merkezi, Sünger Bob, Tazmanya Canavarı, Bugs Bunny, Sylvester ve Tweety gibi en sevilen çizgi film karakterlerini pasta şeklinde miniklere sunuyor. Tercihe göre, pastaların tasarımları esprili biçimlerde de hazırlanıyor. Çikolatalıdan kahveliye, krokanlıdan vanilyalıya kadar pek çok içerikte hazırlanılan pastaların süslemeleri doğal şeker hamurundan yapıldığı için her yeri gönül rahatlığıyla yenilebiliyor.

Çocuklara bayram tadında lezzet sunmak isteyen ebeveynler 2 gün önceden SMN Tat Merkezi’ne verecekleri siparişlerle en eğlenceli pastayı hazırlatabilirler. SMN Tat Merkezi’nin pasta çeşitlerine http://www.smntm.com/PastaKatalog/ linkinden ulaşabilirsiniz.

Nuri Paşa Cad. No: 158 Tarabya İstanbul
0212 299 80 90
www.smntm.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT