‘So W’ Paketiyle Kendinizi Şımartın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri ‘So W’ Paketiyle Kendinizi Şımartın

’So W’ paketiyle keyfinizi çıkarırken isterseniz W İstanbul’ dan kişiye özel personel shopper ayarlayabilir, hafta sonu alışverişlerinizde de W stilini yaşayabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 2, 2012

02.07.2012

W İstanbul Cuma-Cumartesi-Pazar günlerine özel olarak hazırladığı “ So W” paketiyle konuklarına hem eğlenceli, hem kendilerini şımartacakları hem dinlenebilecekleri farklı bir haftasonu imkanı sunuyor.

W İstanbul, 01 Temmuz 2012 – 16 Eylül 2012 tarihleri arasında özel olarak hazırladığı eğlenceli “So W” paketiyle W dünyasının keyfini çıkarmak isteyen konuklarına unutulmaz bir fırsat sunuyor. Eşsiz W dünyasında ister sevdiklerinize unutamayacakları bir hediye verin, ister W Istanbul’ un fark yaratan “So W” paketi ile tatilinizin tadını çıkarın.

Şehrin içinde şehirden kaçabileceğiniz bir haftasonu için W İstanbul’ un size özel sunduğu benzersiz fırsatlarını kaçırmayın!

So W Paketi : Günlük oda ücreti 350 €+kdv

• Marvelous Cabana Oda
• W kahvaltı keyfi
• Cabanada 2 kişilik masaj
• Odada ücretsiz wireless
• Cumartesi ve Pazar için geç check out saati 16:00

’So W’ paketiyle keyfinizi çıkarırken isterseniz W İstanbul’ dan kişiye özel personel shopper ayarlayabilir, hafta sonu alışverişlerinizde de W stilini yaşayabilirsiniz.

http://www.wistanbul.com.tr/tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT