Social Cihangir'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Social Cihangir'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Social Cihangir'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara özel oluşturduğu üç menüyle bu önemli güne farklılık katıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 6, 2014

Kendinizi özel hissetmeniz için Social Cihangir sizi bekliyor.

İstanbul’un en gözde semtlerinden biri olan Cihangir’de tarihi dokusu ve farklı atmosferiyle misafirlerini ağırlayan Social Cihangir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara özel oluşturduğu menü seçenekleriyle göz dolduruyor.

Social Cihangir; Tarihi dokusu, samimi dekorasyonu, insanın içini ferahlatan bahçesi, zengin menüsü, iddialı şarap kavı ve kokteylleriyle, Cihangir’in sembolü haline geldi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara özel oluşturduğu üç menüyle bu önemli güne farklılık katıyor.

Hafta içi 09.00 - 02.00 arası hizmet veren Social Cihangir, “Fiskos” menüsüyle beş çayı için muhteşem bir alternatif yarattı. İkinci menü alternatifi olarak “Kız işi” menüsü ve üçüncü menu alternatifi olarakta “Night Out” menüsünü oluşturdu. Bu özel menülerde nelermi var ?

“Fiskos” Menüsü
Mercimek köfte, pancarlı bruschetta, mücver, patates kavurması, mozarella domates ve iki çay seçeneğiyle 25 TL ile servis ediliyor.

“Kız işi” Menüsü
Somon trio, madalyon bonfile, creme brule trio ve iki kadeh şarap servis ediliyor. Şarap tercihi olarak ise; Nif Bağları Blush, Vinkara Quattro Beyaz (Narince, Chardonnay, Sauvignon Blanc), Vinkara Quattro Kırmızı (Öküzgözü, Boğazkere, Alicante) sunuluyor. “Kız işi” menüsünün fiyatı ise 95 TL.

“Night Out” Menüsü
Farklı sunumu ve zengin içeriğiyle göz kamaştıran peynir tabağı; Vinkara Kalecik Karası, Umur Bey Sauvignon Blanc & Chardony ve Nif Bağları Gemini Rose şarap seçenekleriyle 90 TL olarak servis ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT