Socrates Bistro Açıldı

Socrates Bistro Açıldı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Socrates Bistro Açıldı

Can Yayınları ve Socrates dergisi ekibinin işbirliğiyle açılan Socrates Bistro günün her saatinde keyifli anlar yaşatmaya davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 8, 2016

Can Yayınları ve Socrates dergisi ekibinin işbirliğiyle açılan Socrates Bistro günün her saatinde keyifli anlar yaşatmaya davet ediyor.

Geçtiğimiz yılın en çok sükse yapan dergisi Socrates, az dergi okunan ülkemizde spor tutkunlarının da yeni bir maceraya ne kadar hasret kaldığını göstermekle kalmadı, farklı düşünüp yenilikçi yaklaşmanın her alanda en önemli başarı kıstası olabileceğini de kanıtladı. İşte aynı anlayışın bir uzantısı olarak İstanbul Nişantaşı’nda hizmete giren Socrates Bistro yeme-içme ve eğlence dünyasına da benzer bir heyecan ve taze bir soluk katmayı hedefliyor.

Can Öz ve Baran Yağmurlu’nun hayallerinin bir ürünü olan Socrates Bistro ülkemizde benzerine hiç rastlamadığımız bir spor mekânı. Özgün dekorasyonundan benzersiz menüsüne kadar incelikli bir planlamanın eseri olan mekânda günün her saati vakit geçirebilecek, ilerleyen günlerde büyük spor etkinliklerini takip etme olanağı bulabileceksiniz. Yeditepe Üniversitesi’nin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nü 1., 2. ve 3.lükle bitiren ve her biri de sporun bir dalıyla ileri derecede haşır neşir olmuş, Yönetici Şef Uğur Baran Yağmurlu, Mutfak Şefi Alp Türkmenoğlu ve İşletme Müdürü Volkan Ayaşlı’nın birlikte tasarladığı menüde başka herhangi bir mekânda bulamayacağınız yepyeni lezzetler tadacak ve Socrates Bistro’da dostlarınızla birlikte keyifli saatler geçireceksiniz.

Mekânın mutfağında özel olarak imal edilecek sosislerden tutun da, beyin kızartma, tavuk ciğer mousse, yengeçburger, sous vide antrikot ve kahvaltı saatlerinde Can Sanat Yayınları Yönetim Kurulu Başkanı Samiye Öz’ün kendi elleriyle hazırladığı özel reçeller gibi özgün lezzetleri tadabileceğiniz Socrates Bistro’nun bir özelliği de her yemeğin sınırlı miktarda ve taze malzemelerle yapılması ve bu anlamda gerçek bir gurme restoranı kimliğine sahip olması.

Eğlencenin ön plana çıkacağı akşam ve gece saatlerinde spor ve sanat camiasının ünlü isimleri tarafından hazırlanan playlistlerin çalınacağı Socrates Bistro günümüzde Avrupa’nın herhangi bir kentinde yer alan pub ve bistroların havasını İstanbul’a taşıyacak. Socrates Bistro’da ayrıca, dünyaca ünlü spor etkinlikleriyle eşzamanlı olarak geleneksel lezzetlerin misafirlerimize sunulduğu özel günler de yer alacak. Örneğin Fransa Açık Tenis Turnuvası’na özgü geleneksel bir ikram olan krem şantili çilek tam da turnuvanın oynandığı dönemde Socrates Bistro’da da misafirlere sunulacak ya da Fransa Bisiklet Turu zamanında geçilen lokasyonlara özgü şarap ve peynirler tadılabilecek… Buna ek olarak Socrates dergisinin aylık temalarına paralel olarak, o temanın bir izdüşümünü yansıtan farklı lezzetleri de Socrates Bistro’da bulmak mümkün olacak.

Mekân tasarımını ünlü mimar Ural Tolga Talu’nun üstlendiği Socrates Bistro’nun mekân sponsoru olan Kale Seramik de bu hayale ortak olmanın heyecanını yaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT