Sofistike Bir Çay Saati

Sofistike Bir Çay Saati

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sofistike Bir Çay Saati

Park Hyatt Istanbul, özenle harmanlanmış hem sıcak hem soğuk çay çeşitlerini seçkin tatların eşlik ettiği açık büfesinde MacKenzie-Childs sunumu ve tasarımlarıyla çay saatinde buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 17, 2019

İstanbul’un en güzel binalarından birinde, hizmet anlayışı ile farklılık yaratan, şehrin en seçkin alışveriş ve yerleşim merkezlerinden Nişantaşı'nda misafirlerini ağırlayan Park Hyatt Istanbul, zengin bir menünün yanı sıra MacKenzie-Childs işbirliği ile markanın özel tasarımları ve sunumuyla çay saatine yeni bir yorum getiriyor.

Park Hyatt İstanbul’da, günün en güzel saatleri 15.00-18.00 arasındaki açık büfede MacKenzie-Childs her biri el işi ve tasarımlarla servis edilecek olan siyah, yeşil, beyaz çay çeşitleri dışında oolong, bitki ve meyvelerden oluşan 17 özel çay ve kahve çeşidi yer alıyor.

“Çay Saati” etkinliği, vejetaryen sushi, somonlu sandviç, sebzeli kiş, ekler, müsli, üzümlü scone, çilekli milföy, macaron gibi 20 çeşit soğuk servisin yanı sıra su böreği, sucuklu mini sandviçler, kavurma ve kaşarlı tostlar ile çay keyfini ikiye katlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT