Sofralarda Sardalya Zamanı!

Sofralarda Sardalya Zamanı!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sofralarda Sardalya Zamanı!

Beluga Fish Gourmet de Ağustos ayının vazgeçilmezi sardalya başta olmak üzere diğer mevsim balıklarıyla hazırlanan çok özel tariflerini misafirlerine sunmaya hazır.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 10, 2016

“Yazın keyfi balıkla çıkar” diyenler için şimdi sardalya zamanı..! Ağustos ayında balıkçı tezgâhlarına gelen ve bu dönemin en yağlı, en lezzetli ve taze balığı sardalya, balık severlerin keyfini ikiye katlayacak.

İstanbul Ataşehir’de hizmet veren ve şehirde tatil havası yaşatan Beluga Fish Gourmet de Ağustos ayının vazgeçilmezi sardalya başta olmak üzere diğer mevsim balıklarıyla hazırlanan çok özel tariflerini misafirlerine sunmaya hazır.

Her mevsim taze balığın adresi!
Denizlerde av yasağının bitmesiyle palamut, uskumru, istavrit ve lüferi de balık severlerin sofrasına taşımaya hazırlanan Beluga Fish Gourmet, her mevsimin en taze balıklarını yemek isteyenlerin ilk adresi olmaya aday…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT