Soft Republick ile Yepyeni Bir Dondurma Deneyimi

Soft Republick ile Yepyeni Bir Dondurma Deneyimi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Soft Republick ile Yepyeni Bir Dondurma Deneyimi

Soft Republick, ilk mağazasını Kanyon Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 16, 2018

Dondurma sevenleri bambaşka bir dondurma deneyimi yaşamaya çağıran Soft Republick, ilk mağazasını Kanyon Alışveriş Merkezi’nde açtı. Soft Republick’te isteyenler çeşit çeşit lezzet arasından seçeceği dondurmaları 30 çeşit topping ve sosla süsleyebileceği gibi hamburger veya sosisli sandviç şeklinde de tadabiliyor.

Türkiye'de sanatı ve yaratıcılığı destekleyen yeni dondurma markası Soft Republick, ilk mağazasını İstanbul Levent’te bulunan Kanyon Alışveriş Merkezi’nin -2. katında açtı. Hayatın her alanında sıra dışı olmayı seven, yeniliklere açık, yaratıcı ruhlara hitap eden Soft Republick, lezzetiyle olduğu kadar sos ve sunum çeşitliliğiyle fark yaratıyor. Hamburger, sosisli sandviç formundaki dondurmalarıyla şaşırtan Soft Republick’te 30 çeşit topping ve sosla herkes kendi dondurma reçetesini oluşturabiliyor. Ayrıca isteyenler dondurmalarını affagato şeklinde de deneyebiliyor.

Soft Republick’in Kanyon AVM’deki mağazasını tasarımıyla da dikkat çekiyor. Mağazayı ünlü graffiti sanatçısı Leo Lunatic’in çalışmaları süslüyor. Leo Lunatic’in 2013 yılında Çukurcuma duvarlarına çizdiği “kızgın panda” figürü The Guardian Gazetesi tarafından dünyanın en iyi 15 graffiti’sinden biri seçilmişti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT