Soğuk Kış Gecelerinin Vazgeçilmezi Pizza!

Soğuk Kış Gecelerinin Vazgeçilmezi Pizza!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Soğuk Kış Gecelerinin Vazgeçilmezi Pizza!

Little Caesars’ın verilerine göre, evlerde aile ve arkadaşlarla geçirilen uzun kış gecelerinin favori pizzası ise bol malzemeli karışık ve Etibol pizza..

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 28, 2018

Kış mevsiminin kendini iyice hissettirmesiyle soğuyan havalar, yeme alışkanlıklarımızı ve tercihlerimizi de etkiliyor. Soğuk ve özellikle karlı havalarda pizza satışlarının arttığını açıklayan Little Caesars’ın verilerine göre, evlerde aile ve arkadaşlarla geçirilen uzun kış gecelerinin favori pizzası ise bol malzemeli karışık ve Etibol pizza…

Her şubesinde günlük yoğrulan taptaze hamuru, mevsim domatesleriyle hazırlanan özel domates sosu ve pizzalarında yüzde 100 gerçek mozzarella peyniri kullanmasıyla fark yaratan Little Caesars Pizza, kış mevsiminin favori lezzetlerini açıkladı. Pratik ve lezzetli olmasıyla arkadaş, eş, dost birlikteliklerinin menüsünde ilk sıraya yerleşen pizza, özelikle dizi, film ya da maç izleme gibi ev organizasyonlarının da vazgeçilmez lezzeti.

Little Caesars’ın verilerine göre, özellikle soğuk havalarda ev buluşmalarının favori lezzeti Karışık ve Etibol Pizza. Little Caesars’ın Gurme pizzaları arasında yer alan Etibol Pizza, günlük açılan taptaze pizza hamuru, özel karışım baharatlarla hazırlanan Sezar sosu ve dolu dolu et malzemeleriyle et severlerin de en çok tercih ettiği pizzaların başında geliyor. Karışık pizza ise pizzasını bol malzemeli sevenler için… Mevsiminde domateslerle hazırlanan özel sos, yüzde 100 gerçek mozzarella peyniri, sosis, küp sucuk, mısır, siyah zeytin ve mantarın mükemmel uyumundan oluşan Little Caesars Karışık Pizza da pizzayı paylaşma keyfini yaşamak isteyenler için zengin bir alternatif sunuyor.

Kış Gecelerinin Eşlikçisi Pizza

Artık Türkiye’de akşam yemeği tercihleri arasında ilk 5’e giren pizzanın kış gecelerinde mükemmel bir dizi, film ya da maç eşlikçisi olduğuna dikkat çeken Little Caesars Pizza, düzenlediği avantajlı kampanyaların yanı sıra sağlığa verdiği önemle de ön plana çıkıyor. Şubelerinde kızartma yapmayan ve doğal malzemeler kullanan Little Caesars Pizza, sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirenleri de pizzasız bırakmıyor.

Soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi Little Caesars pizzalar, en yakın Little Caesars Pizza şubesinde, www.littlecaesars.com.tr adresinde ve 444 52 44 numaralı telefonla sipariş hattında lezzet severleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT