Soğukların Etkisini Günlük Çorbalar ile Azaltın!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Soğukların Etkisini Günlük Çorbalar ile Azaltın!

Bol vitaminli çorbalarıyla lezzeti sağlıkla buluşturan Big Plate çeşitleriyle, kışı sıcacık geçirmenizi sağlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 20, 2012

20.02.2012

Soğuk kış günlerini sıcacık bir çorbayla ısıtmaya ne dersiniz? Akdenizli lezzetlerin hayat bulduğu mekan Big Plate, 7 güne özel hazırladığı 7 çorbası ile hem soğuk havalara kısa bir mola veriyor hem de hafif bir öğün sunuyor. Big Plate’in menüsündeki sebze deposu çorbalar ile siz de keyifli bir lezzet yolculuğuna çıkabilirsiniz.

Kışın en soğuk günlerini yaşadığımız bu günlerde, içerdiği taze malzemelerin kokusuyla baş döndüren sıcacık bir çorbaya kim “hayır” diyebilir? İstinye Park’ta bulunan Big Plate hafif bir öğün geçirmek isteyenleri zengin çorba çeşitleriyle karşılıyor!

“7 güne 7 farklı çorba” anlayışını benimseyen Big Plate’in çorbaları, tamamen doğal malzemelerle hazırlanıyor. Pazartesi günleri sebzelerin enfes birleşimini yansıtan “Dereotlu Kabak Çorbası”nın sunulduğu Big Plate’in salı çorbası “Sarı Mercimek Çorbası”... Çarşamba günleri taze domatesle hazırlanan “Domates Çorbası” misafirlerle buluşurken, perşembe günleri de farklı tadıyla “Balkabağı Çorbası” servis ediliyor. Cuma günleri ise, mercimek, bulgur, maş fasulyesi, firik gibi Anadolu’nun yöresel tatlarını içeren vitamin deposu “Yedi Tahıl Yedi Sebze Çorbası” içinizi ısıtmak için sunuluyor.

Big Plate’te haftasonu keyfi de çorbayla başlıyor. Cumartesi günleri “Mantar Çorbası” bu özel sebzenin lezzetinden hoşlananlar için hazırlanırken; pazar günleri ise taze kırmızı biberle pişirilen “Közlenmiş Biber Çorbası” servis ediliyor. Big Plate’te meraklıları için her gün Fransa’nın geleneksel lezzeti “Soğan Çorbası” da bulunuyor.

Bol vitaminli çorbalarıyla lezzeti sağlıkla buluşturan Big Plate çeşitleriyle, kışı sıcacık geçirmenizi sağlıyor.

Adres: İstinye Park, Hillside girişi İstinye, İstanbul
Telefon: 0212 345 62 88
Web: www.bigplate.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT