Sonbahar Siparişleri Domino’s Pizza’dan

Sonbahar Siparişleri Domino’s Pizza’dan

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sonbahar Siparişleri Domino’s Pizza’dan

Domino’s Pizza’nın eşsiz lezzetlerine, uygun fiyatlarla, mobil uygulamadan tek tıkla ulaşmak mümkün.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 16, 2018

Sonbahar aylarında ev, okul ve iş yerlerinden gelen siparişler yoğunlaşırken Domino’s Pizza, en sevilen pizzalarına, ekmek arası lezzetlerine, bol peynirli ekmek ve suflesine herkesin kolayca erişmesini sağlıyor.Domino’s Pizza’nın eşsiz lezzetlerine, uygun fiyatlarla, mobil uygulamadan tek tıkla ulaşmak mümkün.

Yeni mevsimle birlikte hem ailemizle evimizde geçirdiğimiz vakitler, hem de dostlarımıza yaptığımız ev ziyaretleri çoğalıyor. Serin sonbahar aylarında evlerinin sıcağından sipariş vermek isteyenler, Domino’s Pizza’nın eşsiz lezzetlerine, farklı kanallardan hızla erişebiliyorlar.

Türkiye’nin önde gelen evlere servis markası Domino’s Pizza, enfes pizzalarının yanı sıra doyurucu Ekmek Arası sandviçlerini, tavuk çeşitlerini, fırından çıkan leziz patatesleri, sarımsaklı ya da bol peynirli ekmeklerini, salatalarını, çikolatalı sufle ve mozaik pasta gibi tatlılarını dominospizza.com.tr adresinden veya mobil uygulamasından dileyenlere kolayca ulaştırıyor.

Doyurucu tatlar
Domino’s Pizza, evlere servisi kolaylaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda eşsiz lezzetlerini herkesin tadabilmesi için en sevilen pizzalarını, ekmek arası lezzetlerini, bol peynirli ekmeğini ve suflesini uygun fiyatlarla sunuyor. Bu kampanya, öğlen için doyurucu bir öğün tercih edenler, acele içinde koştururken atıştıracak bir alternatif arayanlar, ana öğünlerde pizzadan vazgeçmeyenler veya gece vakti acıkıp pratik bir çözüm arayanların yardımına yetişiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT