Sonbaharın Favori Lezzeti Pumpkin Spice Latte Bu Kez Vegan Altenatifi ile Geri Dönüyor!

Sonbaharın Favori Lezzeti Pumpkin Spice Latte Bu Kez Vegan Altenatifi ile Geri Dönüyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sonbaharın Favori Lezzeti Pumpkin Spice Latte Bu Kez Vegan Altenatifi ile Geri Dönüyor!

Pumpkin Spice Latte, Buzlu Pumpkin Spice Latte ve Pumpkin Spice Frappuccino’dan oluşan üç farklı alternatifin yanı sıra vegan seçeneği ile de lezzetli bir alternatif oluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 21, 2020

Kahve kültürünün dünyadaki en önemli temsilcilerinden Starbucks’ın, sonbaharı özleten balkabaklı eşsiz lezzeti Pumpkin Spice Latte, hem vegan beslenenler hem de soğuk kahve sevenler için farklı seçenekleriyle mağazalarda yerini alıyor.

Her zaman misafirlerine kaliteli ve lezzetli içecek alternatifleri sunan Starbucks, sonbaharın simgesi haline gelen ikonik lezzet, Pumpkin Spice Latte’yi gerçek balkabaklı özel sosuyla sevenleriyle buluşturuyor. Espresso ile buharda ısıtılmış sütün; tarçın, mini Hindistan cevizi, karanfil ve balkabağı turtası çeşnisi ile buluşmasıyla ortaya çıkan eşsiz tat Starbucks mağazalarında hayranlarını bekliyor. Pumpkin Spice Latte, Buzlu Pumpkin Spice Latte ve Pumpkin Spice Frappuccino’dan oluşan üç farklı alternatifin yanı sıra vegan seçeneği ile de lezzetli bir alternatif oluyor.

Starbucks vegan beslenenleri unutmuyor
Starbucks, vegan beslenenler için sonbaharın sevilen lezzetini, soya veya badem sütü ile kremasız olarak hazırlıyor ve özel beslenme tercihi olan misafirlerine lezzetli bir alternatif olarak sunuyor.

Sonbaharda da soğuk içecek sevenler için
Serin havalarda soğuk lezzetten vazgeçemeyenleri de düşünen Starbucks, Buzlu Pumpkin Spice Latte seçeneği ile sevenleriyle buluşuyor. Gerçek balkabağı ve özel frappucino® karışımı ile özenle hazırladığı Pumpkin Spice Frappuccino®’yu da kahve ve krema bazlı seçenekleriyle misafirleriyle buluşturuyor. Pumpkin Spice sosu, süt, buz, frappuccino özü, çırpılmış krema ve Pumpkin Spice süslemesi ile muhteşem bir karışımla meydana gelen eşsiz lezzet, serinlemek için en iyi alternatifler arasında bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT