Sonbaharın Tadını Çıkarmaya Davet Ediyor!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sonbaharın Tadını Çıkarmaya Davet Ediyor!

Menüde yer alan makarnalardan ‘Calamarata’da acı biber, karides ve midye birleşip, karides sosu ile süslendiğinde ortaya tadı damaklarda kalan bir lezzet çıkıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 6, 2013

Divan Brasserie Bebek’te yemeği yaparken neşeli, sunarken keyifli bir ruh hali hakim oluyor. Menüdeki çeşitliliğe ve ustaların mutfaktaki sihirli dokunuşlarına bir de heyecan verici ‘Boğaz’ manzarası eşlik ediyor. Divan Brasserie Bebek; göz dolduran manzarası, geleneksel ve modern lezzetlerin harmanlandığı kıskandıran menüsü ile bu sonbahar da en keyifli lezzet durağınız oluyor.

Geleneksel lezzetlerin ve Divan klasiklerinin yanı sıra Divan Brasserie Bebek’te menüye eklenen sürpriz tariflerle, Divan ustalarının hünerleri bu mevsim de sofralarda sergileniyor. Özellikle bir eşi daha olmayan ‘Boğaz’ manzarasına tanıklık ederken, Divan Brasserie Bebek özenin, konforun, sıcaklığın ve huzurun adresi oluyor.

Divan Brasserie Bebek’te önce bir Divan klasiği olarak sunulan mevsim sebzelerinden hazırlanmış lezzetli ‘zeytinyağlı tabağı’, ‘avokado ve karides’in birlikteliğine kokteyl sosun eşlik ettiği hafif bir başlangıç veya manzaranın keyfini pekiştirecek bir ‘körpe kalamar ızgara’ ile ziyafet başlıyor.

Menüde yer alan makarnalardan ‘Calamarata’da acı biber, karides ve midye birleşip, karides sosu ile süslendiğinde ortaya tadı damaklarda kalan bir lezzet çıkıyor. Tereyağı ve domates sosu ile servis edilen ‘közlenmiş patlıcan dolgulu ravioli’ ise ağızda tadın ötesinde keyif bırakıyor. Ana yemekler arasında yer alan ve sebzeli risotto ile servis edilen ‘ördek konfi’, ‘ağır ateşte dana kürek’, ‘fırında mercan balığı’, ‘kuzu sırt’ gibi alternatiflerle, Divan Brasserie Bebek’te lezzet arayan farklı damaklara hitap ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT