Spago Ramazan'a Hazır

Spago Ramazan'a Hazır

İstanbul'un kalbi Nişantaşı'nda konumlanan St Regis İstanbul'un terasında konumlanan Spago, nefis menüsüyle Ramazan'a hazır.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 8, 2016

Üst üste 22 sene boyunca Oscar ödül törenlerinin resmi partilerini düzenleme başarısı gösteren, iki Michelin yıldızlı dünyaca ünlü şef Wolfgang Puck’ın ikonik restoranı Spago, Ramazan ayına özel olarak düzenlediği lezzetli menüsüyle iftar sofralarına farklı bir renk getiriyor. Ramazan ayının ortasında yenilenecek olan menü, Ramazan sofralarını farklı lezzetlerle buluşturuyor.

Executive Chef Peleg Miron tarafından oluşturulan menüde odun fırınından otlu lavaş ve baharatlı pita ekmeği, soğuk başlangıçlardan közlenmiş patlıcan babaganuş, garbanzo humus, heirloom domates ve salatalık, otlu zeytin çeşitleri, pastırma ve beyaz peynir, kaymak, bal, hurma, mevsim reçelleri, sıcak baslangıç olarak ise mercimek çorbası bulunuyor.

Ana yemek seçiminde fesleğen ve sarımsaklı domates soslu ev yapımı makarna, karamelize karnabahar ve patates püreli tavada kızarmış organik tavuk, harissa aioli, közlenmiş patlıcan ve falafel makaronlu ızgara kuzu pirzola ile hint baharatları ile zenginleştirilmiş fırında ağır pişirilmiş dana yanağı misafirlerin tercihine sunuluyor. Tatlı alternatifleri ise hurmalı toffee kek, sorbe, medjool hurması, kavrulmuş ceviz, mevsimsel çiftlik meyveleri ve tarçınlı sütlaçtan oluşuyor.

Lezzetli menüsü, modern tasarımı ve kendine özgü detaylarıyla damak tadına düşkün İstanbulluların dikkatini çeken Spago’da iftar menüsü kişi başı 165 TL’den sunuluyor. Spago’da Ramazan Ayı’na özel oluşturulan iftar menüleri misafirlere lezzet şöleni yaşatıyor.

SPAGO
Adres: St. Regis Istanbul, Mim Kemal Öke Cad. No:35, Nişantaşı
Rezervasyon Tel: 0 212 368 08 08

Ramazan2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT