St. Regis Brasserie'den Kadınlar Günü'ne Özel Lezzetler

St. Regis Brasserie'den Kadınlar Günü'ne Özel Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri St. Regis Brasserie'den Kadınlar Günü'ne Özel Lezzetler

St. Regis Brasserie'nin keyifli çay saatleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel tatlarıyla beraber günün anlamına dikkat çekecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 5, 2018

İstanbul'un en keyifli buluşma noktası St. Regis Brasserie'nin keyifli çay saatleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel tatlarıyla beraber günün anlamına dikkat çekecek. Mekanın sıcak atmosferinde Mart ayı boyunca çiçeklerle de bezenecek olan lezzetler, kadınların hayatımızdaki yerini bir kez daha taçlandıracak. St.Regis Brasserie, bu Kadınlar Günü'nde de orijinal tadımları ve sunumuyla misafirlerin en özel durağı olmaya aday...

Mekanın şefi Özgür Üstün'ün Kadınlar Günü'ne özel hazırlayacağı 5 çayı saatindeki lezzetler arasında, pancarlı & keçi peynirli tuzlu tart, ıspanaklı çıtır kiş, vanilyalı & frambuazlı kek, galette des rois, karamelli & yerfıstıklı kek, yabanmersinli & elmalı tart, fıstıklı & limonlu parfe, kadınlara özel dizayn edilmiş kurabiyeler bulunacak. Zengin tatları ve merkezi lokasyonu sayesinde konuklarına eşsiz bir deneyim yaşatan St.Regis Brasserie, Kadınlar Günü'ne renk katacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT