Starbucks’tan Yeni Yıla Tatlı Bir Başlangıç

Starbucks’tan Yeni Yıla Tatlı Bir Başlangıç

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Starbucks’tan Yeni Yıla Tatlı Bir Başlangıç

Her yeni yılda misafirlerini yeni lezzetlerle buluşturan Starbucks, bu yıl da sevilen tatlara menüsünde yer veriyor. Starbucks’ın tatlı severlerin radarına giren enfes lezzetleriyle gününüze tatlı bir dokunuş yapabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 12, 2018

Yeni bir yıla girmenin heyecanı Starbucks menülerini de sardı… Her yılbaşında menülerinde yaptığı yenilikler geleneksel yılbaşı lezzetlerine dönüşürken Starbucks, kahve tutkunları için de tatlı bir durak oluyor.

Kış mevsiminin sevilen tatları arasında ilk sırada yer alan balkabağı, Starbucks’ın lezzetli dokunuşuyla menüde Balkabaklı Cheesecake olarak yerini alıyor. Çikolatadan vazgeçemeyenler için özenle hazırlanan Belçika Çikolatalı Pasta, Çikolatalı Mozaik Cheesecake ve Nutella’lı Muffin, tüm çikolata lezzetlerini damakta ayrı ayrı yaşatıyor. İster sabah kahvenizle, ister günün yorgunluğunu atarken veya arkadaş buluşmalarında kahvenize eşlik edecek birbirinden enfes lezzetler, Starbucks mağazalarında sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT