Starbucks’tan Yepyeni Yaz Lezzetleri!

Starbucks’tan Yepyeni Yaz Lezzetleri!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Starbucks’tan Yepyeni Yaz Lezzetleri!

Starbucks’ın yaz mevsimine özel yepyeni lezzetleri menülerde yerini aldı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 16, 2021

Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleriyle misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatan Starbucks, yaz mevsimine lezzet katmaya devam ediyor. Özlemle beklenen yaz mevsimini daha da keyifli kılan Starbucks lezzetleri, sevenlerini bekliyor!

Serinlemenin en tatlı iki yolu!
Her zaman misafirlerine kaliteli ve lezzetli içecek alternatifleri sunan Starbucks, soğuk kahve kategorisinde yer alan  Frappuccino®’ ailesine yepyeni iki lezzet ekledi. Chocolate Coffee Crunch Frappuccino & Caramel Coffee Brownie Frappuccino içeceklerini misafirlerine sunan Starbucks, günün her anına keyif katmaya devam ediyor.

Starbucks Refresha’lar ile sıcak yaz günlerine ferahlık katın!
Açai notlarıyla vurgulanan tatlı çilek aromaları ile Refresha kategorisinin en yeni üyesi Strawberry Acai, yaz mevsimi ile özdeşlesen Cool Lime ve Berry Hibiscus’un yanında yerini alıyor.

Çaydan vazgeçemeyenler buraya!
Iced Tea’ler, çay sevenler için yaz aylarında serinlemenin mükemmel bir yolu olacak. Peach & Lemon Iced Tea’ler şeftali ve limonun, taze demlenmiş yeşil çay ve buz parçaları ile ferahlatıcı buluşmasından oluşuyor.

Tropikal meyve tutunları bu lezzetlere bayılacak!
Starbucks, damakta unutulmaz lezzetler bırakmaya devam ediyor. Mango ve ananasın eşsiz uyumunun antep fıstığı, krema ve jöleyle harmanlandığı Mango Pineapple Tart ile mango sosu ve bitter çikolatanın krema ve kavrulmuş badem ile buluştuğu Starbucks Mangolu Profiterollü Pasta da menüde yerini aldı.

Yaza özel yeni çekirdek kahveler!
Indonesia West Java Single Origin, kahve tutkunlarını tam anlamıyla kendisine hayran bırakacak! Java adasından özenle toplanan çekirdekleri, otsu notalar ve vanilya çekirdeği ile bir araya getiren bu kahve farklı tatları özleyenlerin tercihi olmaya aday.

Egzotik bölgelerden nadir kahve çektirdiklerinin toplandığı Starbucks Reserve mağazalarında bu dönem öne çıkan Kenya Kabare, tatlı ve keskin aromalarla birlikte böğürtlen, greyfurt kabuğu rendesi ve kakao notalarıyla kahveyi eşsiz bir lezzete taşıyor. Sun-Dried Brazil Isıdro Pereria Estate ise kakao, esmer seker ve hafif ananas notalarıyla damağınızda hafif şurupsu bir tat bırakıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT