Stations Brunch'ta Sokak Lezzetleri

Stations Brunch'ta Sokak Lezzetleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Stations Brunch'ta Sokak Lezzetleri

Fairmont Quasar İstanbul’un Stations Brunch’ı, yeni istasyonuyla dünyadan sokak lezzetlerini Pazar sabahlarına taşıyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 26, 2018

İstanbul’un en özgün ve zengin brunch’ı olarak anılan Fairmont Quasar İstanbul’un Stations Brunch’ı, yeni istasyonuyla dünyadan sokak lezzetlerini Pazar sabahlarına taşıyor!

Her Pazar 12.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşen Fairmont Quasar İstanbul’un Stations Brunch’ı, zengin kahvaltı büfeleri, eşsiz deniz ürünleri, pideden makarnaya, et çeşitlerine uzanan birçok lezzeti şeflerin misafirin isteğine göre anında hazırladığı pişirme istasyonları ve tatlı atölyeleri ile şehrin en gözdesi haline geldi.

Stations Brunch, şimdi de istasyonlardan oluşan lezzet konseptine, Türkiye’den ve dünyadan sokak lezzetlerini ekliyor.

Bir Pazar en sevdiğiniz ıslak hamburgerleri, Meksika’nın güzelim taco’larını, bir Pazar midye dolma tablasını, Mersin Tantuni’yi, buharda pişmiş dim sum’ları veya çiğ köfte ya da ekmek arası ciğeri bulabileceğiniz Stations Brunch, her hafta masanıza servis edilen sürpriz lezzetlerle de zenginleşiyor.

Stations Brunch’ta suşi, saşimi, istiridye ve deniz mahsulleri köşesinden Orta Doğu mutfağına, ızgara istasyonundan makarna ve risotto köşesine, pide ve lahmacun çeşitlerinden mantı istasyonuna kadar birçok lezzeti bulmak mümkün. Klasik kahvaltının en zengin unsurlarına kadar Türk ve dünya mutfağının seçkin ve lezzetli örneklerine yer veren Stations Brunch, mevsimine göre menüsünü de güncelliyor.

Her Pazar 12.00 – 15.00 saatleri arasında, canlı müzik eşliğinde sunulan ve çocukların yaratıcılığını geliştirmeyi ve eğlenceli vakit geçirmelerini amaçlayan Fun Station’ı da içeren brunch, harika bir Pazar keyfi için dostlarınızla birlikte sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT