Suadiye Cafe Yılbaşı 2012 Özel

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Suadiye Cafe Yılbaşı 2012 Özel

Yeni yıla nasıl girerseniz öyle devam eder derler! Bu nedenle sevdikleriniz ile birlikte seçkin bir ortamda, güzel müzik, eğlence ve nefis yemekler eşliğinde yeni yıla girmek istiyorsanız Suadiye Cafe & Restaurant’ta yerinizi hemen ayırtın!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 13, 2011

13.12.2011

Suadiye’de yılbaşı gecesi bir başkadır!
Yeni yıla nasıl girerseniz öyle devam eder derler! Bu nedenle sevdikleriniz ile birlikte seçkin bir ortamda, güzel müzik, eğlence ve nefis yemekler eşliğinde yeni yıla girmek istiyorsanız Suadiye Cafe & Restaurant’ta yerinizi hemen ayırtın! Saat 12’den sonra sıcak şarap ve köfte & sucuk servisi yapılacak mangal partisi de Suadiye’de! Çocuğunuzu gözünüz arkada kalmadan emanet edeceğiniz ayrı bir eğlence ortamı da düşünülen Suadiye’de rezervasyon için Tel:

SUADİYE CAFE YILBAŞI PROGRAMI
Suadiye’de yılbaşı gecesi bir başkadır!
Dost ve sıcak bir ortamda, özenle hazırlanmış yılbaşı özel menüsü Suadiye’de sizleri bekliyor. DJ Hakan’ın arşivinden yerli & yabancı sevilen müzikler, Oryantal Asya’dan yeni yıla hoş geldin dansı ve limitsiz yerli içecek Suadiye’de yılbaşı kutlamasını vazgeçilmez yapıyor. Saat 12’den sonra sıcak şarap yanında köfte & sucuk servisi yapılacak mangal partisi de Suadiye’de!

Anne-babalar eğlenirken çocuklar da Suadiye’de unutulmuyor. 0-10 yaş arası çocuklardan ücret alınmıyor! Üst katta çocuklar için hazırlanan özel salonda sihirbaz gösterisi ve bol eğlence var. Yeni yıla nasıl girerseniz öyle devam eder derler! Bu nedenle sevdikleriniz ile birlikte seçkin bir ortamda, güzel müzik, eğlence ve nefis yemekler eşliğinde yeni yıla girmek istiyorsanız Suadiye Cafe & Restaurant’ta yerinizi hemen ayırtın! Rezervasyon Tel: 0216. 4648500.

YILBAŞI MENÜSÜNDE NELER VAR?
Ordövr tabağı (Haydarı, acılı ezme, Çerkez tavuğu, Muhammara, patlıcan salatası, Meksika fasülyesi, siyah üzüm, beyaz peynir, domates, salatalık)
Salata (Akdeniz Salatası)
Ara Sıcak (Ispanaklı mantarlı krep, Çin böreği)
Ana Yemek (İç pilavlı ve kestaneli yılbaşı hindisi)
Tatlı (Revani, şekerpare)
Limitsiz yerli içecek
Saat 12’den sonra sıcak şarap & mangalda sucuk ve köfte

Adres: Ragıp Emeç Sok. No:27 Suadiye İstanbul
Telefon: 0216 464 85 00
Web: www.cafesuadiye.com.tr FİYAT: Suadiye’de ön salon ve giriş salonu olarak bölümlenen mekanlardan ön salonda 1 kişi fiyat: 195 TL, giriş salonunda ise 1 kişi 150 TL. Fiyatlara KDV dahildir. 0-10 yaş arası çocuklar ücretsiz. MÜZİK TARZI: DJ Hakan’dan yerli ve yabancı müzik; enstrümantal müzik; Gecenin ilerleyen saatlerinde Oryantal Asya’nın yeni yıl şovu ÖZEL KOŞULLAR: Çocuklar için özel eğlence, Vale parking, sigara içilecek alan, vestiyer bulunmaktadır.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT