Şükran Günü’nde Lezzet, Müzik ve Seyir Bir Arada

Şükran Günü’nde Lezzet, Müzik ve Seyir Bir Arada

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şükran Günü’nde Lezzet, Müzik ve Seyir Bir Arada

Conrad İstanbul Bosphorus, Şükran Günü’nü sevdikleriyle birlikte geçirmek isteyenleri, günün önemine yakışır bir menüyle kutlayacak olan Tarihi Yarımada manzarasına sahip mekanı Manzara Restaurant’a bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 12, 2018

Conrad İstanbul Bosphorus, Şükran Günü’nü sevdikleriyle birlikte geçirmek isteyenleri, günün önemine yakışır bir menüyle kutlayacak olan Tarihi Yarımada manzarasına sahip mekanı Manzara Restaurant’a bekliyor. Hilton şeflerinin ellerinden çıkan geleneksel Şükran Günü lezzetlerine canlı piyano performansının da eşlik edeceği Şükran Günü yemeği uzun süre hafızalarınızdan çıkmayacak.

Şehrin tam kalbinde yer alan ve İstanbul’un pek çok cazibe merkezine yürüme mesafesinde olan Conrad İstanbul Bosphorus, her yıl Kasım ayının dördüncü Perşembe’si kutlanan Şükran Günü için çok özel bir menü hazırlıyor. Canlı piyano performansı eşliğinde 19:30-23:00 saatleri arasında servis edilecek olan Şükran Günü yemeği, Conrad’ın Tarihi Yarımada manzarasına sahip mekanı Manzara Restaurant’ta konuklarını ağırlayacak. 22 Kasım’da kutlanacak Şükran Günü’nü sevdikleriyle şık bir atmosferde geçirmek isteyenleri, geleneksel Şükran Günü lezzetlerinin yanı sıra çok özel yemekler de bekleyecek.

Manzara Restaurant’ın açık büfe olarak servis edeceği Şükran Günü yemeğinin soğuk başlangıçları arasında Karides ve Ekşi Kremalı Avokado Salatası, Portakallı Ahtapot Salatası, Kuru Üzüm ve Bademli Kuskus Salatası gibi sağlıklı ve lezzetli salata çeşitlerinin yanı sıra Zeytinyağlı Enginar ve Oryantal Meze Çeşitleri gibi Türk mutfağının önde gelen lezzetleri yer alıyor.

Sıcak başlangıçlarda Kremalı Balkabağı Çorbası, Körili Midye Çorbası gibi mideyi rahatlatan çeşitler; ana yemeklerde ise ağır ateşte pişirilmiş Kuzu İncik, Mantar Soteli Izgara Kaburga, Portakal Soslu Ördek Kızartma, sarımsak ve adaçayı ile marine edilmiş Tavuk Rulo, şükran yemeğinin baş tacı ağır ateşte pişirilmiş Hindi ve Şükran Günü sofralarının olmazsa olmaz lezzetleri Tatlı Patates Püresi, Kızılcık Sosu, Karamelize Arpacık Soğan ve Güveçte Taze Fasülye bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT