Sütlü Nuriye ve Ev Baklavası’nda Kampanya

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sütlü Nuriye ve Ev Baklavası’nda Kampanya

Geçmişten günümüze Türk mutfağının baş tacı olan baklava çeşitlerini özenle hazırlayan Seyidoğlu, yaptığı kampanyada Ev Baklavası ve Sütlü Nuriye’yi özel fiyatla sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 14, 2011

14.04.2011

Geçmişten günümüze Türk mutfağının baş tacı olan baklava çeşitlerini özenle hazırlayan Seyidoğlu, yaptığı kampanyada Ev Baklavası ve Sütlü Nuriye’yi özel fiyatla sunuyor.

Seyidoğlu, ilk günden bugüne değişmeyen kalitesi ve Gaziantep reçetesiyle hazırladığı ev yapımı lezzetindeki çeşitleriyle üç nesildir tatlı severlerin tercihi. Her gün taptaze üretilen Ev Baklavası ve Sütlü Nuriye ise en gözde tatlılar arasında yer alıyor.

Anadolu mutfağının en özel zenginliklerinden biri olan baklava, Seyidoğlu’nda incecik hamurunun açılmasından, pişirilip şerbetinin verilmesine kadar büyük bir özenle hazırlanıyor. Anne eli değmiş gibi lezzetli Seyidoğlu Ev Baklavası’nın yemesi ise doyumsuz bir keyif.

Süt ile baklavanın usta ellerde bulaşması ile hazırlanan ve fındıkla lezzetlenen Seyidoğlu Sütlü Nuriye ise hafifliği ve hazmının kolaylığı nedeniyle tercih ediliyor. Sütle yapılmış şerbetle tatlandırıldığı için kısa sürede tüketilmesi gereken Sütlü Nuriye, Seyidoğlu’nda günlük olarak üretilip taptaze satışa sunuluyor.

Seyidoğlu’nun eşsiz tatlarda yaptığı kampanyada; 23 TL/kg olan Ev Baklavası’nın ve 26 TL/kg olan Sütlü Nuriye’nin fiyatı 19 TL/kg.

Seyidoğlu’nun, baklavadan vazgeçemeyenler için hazırladığı çeşitlerini klasik ve ekspres mağazalarda bulunuyor.

İstanbul Seyidoğlu Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT