Swissotel'den Anneler Gününe Özel Hediyeler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Swissotel'den Anneler Gününe Özel Hediyeler

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul, “Annelere” unutulmaz bir Pazar yaşatmak için Cafe Swiss’te ailece keyif alınacak leziz bir brunch sunuyor. Ayrıca Amrita Spa & Wellness, Anneleri kendilerini özel hissettirecek bakımlar ile şımartıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 9, 2012

09.05.2012

Anneler Günü 2012

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul, “Annelere” unutulmaz bir Pazar yaşatmak için Cafe Swiss’te ailece keyif alınacak leziz bir brunch sunuyor. Ayrıca Amrita Spa & Wellness, Anneleri kendilerini özel hissettirecek bakımlar ile şımartıyor.

Swissôtel The Bosphorus, Istanbul, tüm anneleri ve çocuklarını 13 Mayıs Pazar günü klasik müzik eşliğinde nefis bir brunch keyfi yaşamak için Café Swiss’e davet ediyor. Swissôtel The Bosphorus, Istanbul’un executive şefi Philippe Bischoff’un dünyanın dört bir yanındaki “Anne mutfağından” ilham alarak hazırladığı “Anneler Günü Brunch”ı, unutulmaz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Küçük misafirlere ise, oyun odasında anneleri için çok özel hediyeler hazırlama fırsatı sunuyor.

Birbirinden lezzetli sıcak yemekleri, soğuk büfesi, sushi lezzetleri, özel soslar eşliğinde waffle ve omlet seçenekleri, zengin peynir ve ekmek alternatifleri, dayanılmaz tatlıları ile zengin bir açık büfeye sahip olan Café Swiss, bu Anneler Günü’nde de 12.00 – 15.00 saatleri arasında Anneniz için en lezzetli hediyeyi sunuyor.

Swiss Gourmet'nin bu güne özel hazırlayacağı rengarenk makaronları, ev yapımı pasta ve çikolataları Swissôtel The Bosphorus, Istanbul’un Anneler Günü sürprizleri arasında yer alıyor.

Amrita Spa & Wellness’dan Anneler Günü’ne Özel Spa Paketi

Annenizin sizin için önemini ifade etmenin en güzel yolu, Amrita Spa & Wellness’in iyileştirici bakımları...

Bu yıl Anneler Günü’nde, anneniz, Amrita Spa & Wellness’ta ruhen ve bedenen rahatlamanın keyfine varacak ve kendini çok özel hissedecek.

Üst düzey Aromatherapy masajı beden, ruh ve zihin sağlığını dengelerken stresi azaltır ve derin bir rahatlama sunar. Kişinin ihtiyaçlarına göre özel olarak tasarlanan bu bakım, benzersiz masaj yağları, fark yaratan aromaları ile Anneleri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

Ardından uygulanacak KO BI DO, gençleştirici yüz bakım masajı ile anneler ışıl ışıl bir cilde sahip olacak. Antik reçetelerden esinlenilmiş Cinq Mondes ürünleriyle Japon masaj geleneklerini birleştiren bu bakım kırışıklık, parlaklık ve sıkılık bakımından gözle görülür bir etki vaad ediyor. Japon masaj geleneğinin doğal ve gerçek lifting etkisiyle, anneler ışıl ışıl bir cilde sahip olacak.

Adres: Bayıldım Cad. No.2 Maçka Beşiktaş İstanbul
Telefon: 0212 326 11 00
Web: www.swissotel.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT