Tahinli Çıtı Pıtı ve Çay

Tahinli Çıtı Pıtı ve Çay

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tahinli Çıtı Pıtı ve Çay

Simit Sarayı, geleneksel lezzetleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Tahinli Çıtı Pıtı ve çay ikilisi, deneyenlerin yeni favorisi oldu.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 22, 2017

Tahinli Çıtı Pıtı ve çay ikilisi

Simit Sarayı’na özel bir teknikle üretilen ve sıcak olarak servis edilen Tahinli Çıtı Pıtı, tüketicilerin beğenisini kazanırken, çay ile tüketildiğinde damaklarda benzersiz bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Lezzetli, sağlıklı, doyurucu

Tahin (tahan), susamın ezilerek çeşitli işlemlere tabi tutularak elde ediliyor. Sağlık kaynakları tahinin E, B ve C vitaminleri bakımından zengin olduğunu, vücudun hücre yapısının bozulmasını engellediğini ve kansere karşı koruyucu etkileri olduğunu belirtiyorlar.

Adeta bir şifa kaynağı olan tahinden yapılan, koruyucu ve katkı maddesi eklenmeden üretilen Tahinli Çıtı Pıtı, lezzetli ve doyurucu bir gıda olduğu kadar aynı zamanda sağlıklı bir gıda olması nedeniyle dikkat çekiyor.

21 ülkeye aynı damak tadı

Simit Sarayı, Türkiye dışında 20 ülkeye daha Anadolu’nun geleneksel lezzetlerini ulaştırıyor. Simit Sarayı’nın ürün gamında yerini alan ve ayın lezzet ürünü olan Tahinli Çıtı Pıtı, diğer ülkelerin de damat zevkine sunularak, Türkiye’den dünyaya açılan yeni bir lezzet olmayı başardı.
Simit Sarayı, Çıtı Pıtı lezzetlerini sadece tahin ile sınırlamıyor. Lezzet tutkunlarına sunduğu tatlar arasında, patatesli-kıymalı ve Ispanaklı-peynirli Çıtı pıtı da bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT