Tasarım ve Lezzeti Buluşturan Yeni Yıl Hediyeleri

Tasarım ve Lezzeti Buluşturan Yeni Yıl Hediyeleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tasarım ve Lezzeti Buluşturan Yeni Yıl Hediyeleri

Türkiye’de lider konuma sahip Divan Pastaneleri, yeni yılı lezzet ve tasarımı buluşturan çok özel bir koleksiyonla karşılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 6, 2017

Damaklarda eşsiz bir tat bırakan lüks çikolata ve butik pastane konseptiyle Türkiye’de lider konuma sahip Divan Pastaneleri, yeni yılı lezzet ve tasarımı buluşturan çok özel bir koleksiyonla karşılıyor. Bir döneme adını vermiş Gatsby izleri ile doğa ve mitolojinin etkilerini taşıyan zevkli ve lezzet dolu 2018 özel koleksiyonu, hem konsept hem de farklı fiyat alternatifleriyle yeni mutluluklarınıza ilham kaynağı olacak.

Divan, birbirinden şık sepet ve kutular, yılbaşı karakterlerinden esinlenerek hazırlanan çikolatalar, kestaneli buche pasta ve stollen yılbaşı ekmeği ile yeni yıl serüveninize eşlik edecek.

Yenilikçi hizmet anlayışının geleneksel tatlar ile buluştuğu Divan Pastaneleri, yılbaşında sevdiklerini özel hediyelerle mutlu etmek isteyenlere lezzet ve tasarım dolu 2018 özel koleksiyonunu sunuyor. Yıllardır ilham kaynağı olmuş Gatsby filminin izleri, doğa ve mitolojinin yansımalarını taşıyan koleksiyonda altı farklı yılbaşı sepeti ve farklı ebatlarda kutu setleri yer alıyor.

Divan Pastanelerinin yeni yıla özel hazırladığı koleksiyonunda; içinde Divan’ın çok özel lezzetleri ile dekoratif obje ve yılbaşı süslerinin yer aldığı altın, gümüş renkli ve yaprak formlu kaseler, deri veya hasır saplı altın ve gümüş renkli çanaklar ve siyah deri sepetler sizleri bekliyor. Birbirinden şık ve göz alıcı tasarıma sahip sepetlerin isimleri ise Gatsby, Vega, Dalya, Mythos, Tiara ve Tango.

Yine aynı isimlerle yeni yıla özel hazırlanmış kutu setleri ise madlen, pralin çikolata, karışık draje, lokum, prenses badem ve krep gibi Divan’ın lezzet mirasını sevdiklerinize ulaştırıyor. Farklı ebat ve tasarımdaki kutularda dekoratif yılbaşı süslerinin yanı sıra tabak, kavanoz, karaf, buz kovası, tepsi ve Eskimeyen Tatlar Kitabı gibi sürpriz hediyeler yer alıyor.

Divan’ın hediye alternatifleri arasında yer alan yılbaşı karakterlerinden esinlenerek hazırlanan çikolatalar, kestaneli buche pasta ve stollen yılbaşı ekmeği de sevdiklerinizi büyüleyecek.

Divan yeni yıla özel koleksiyonuyla sevdiklerinizle birlikte bu yıl da lezzetle çerçeveleyeceğiniz mutlu anlar olmasını diliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT