Tatlı Sevene; Pizza Nutella Köfteden Vazgeçemeyenlere Köfteli Pizza

Tatlı Sevene; Pizza Nutella Köfteden Vazgeçemeyenlere Köfteli Pizza

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tatlı Sevene; Pizza Nutella Köfteden Vazgeçemeyenlere Köfteli Pizza

Pesto’ya özel pişirme teknikleriyle üç farklı odun kullanılarak pişirilen pizzalar, zarif ve kendine has sunumu ile adından söz ettiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 25, 2016

Pesto Pizza Aşkına!

Tatlı sevene ;Pizza Nutella, Köfteden Vazgeçemeyenlere Köfteli Pizza İtalyan Mutfağı’nın en çok beğenilen yemeği olan pizza, her seferinde daha ne kadar lezzetli olabilir?

İtalyan lezzetinin ihtişamı çok da uzaklara gitmeden, muhteşem bir doğanın içinde, nezih ve sıcacık bir ortamda; Pesto Italiano Zekeriyaköy’de dolu dizgin yaşanıyor. Pesto Italiano, muhteşem pizzalarıyla, ahşabın ve sadeliğin sunduğu sıcacık bir atmosferde benzersiz bir lezzet deneyimiyle kendinizi İtalya’da hissetmeyi vaadediyor.

Pesto’ya özel pişirme teknikleriyle üç farklı odun kullanılarak pişirilen pizzalar, zarif ve kendine has sunumu ile adından söz ettiriyor. Akdeniz mutfağının kraliçesi Buffalo Mozzarella’nın yoğun olarak kullanıldığı, her zevke göre farklı ve özgün çeşitlerin bulunduğu Pesto’nun pizza menüsü, sunduğu seçeneklerle damaklarda ve gönüllerde taht kuruyor. Köfteli Pizza’dan Carpoccio di Manzo’ya, Sağlıklı Fit Pizza’dan Nutella Pesto Pizza’ya kadar pekçok özgün seçeneğin yanı sıra, ev ve el yapımı malzemeler ile lezzete lezzet katılan Pesto Italiano’da “her seferinde bir pizza bundan daha lezzetli nasıl olabilir” sorusunun yanıtı, sunulan her bir farklı seçenekle lezzet şölenine dönüşüyor.

Adres: Pera Sunset Park Sitesi No:248-A:5-6 (Ormanada) Uskumruköy SARIYER / İSTANBUL
Tel: Rezervasyon ve Özel talepleriniz için; 0212 201 60 61
www.pestorestorant.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT