Tatlı ve Kahve Keyfi Mezzaluna’da Yaşanır!

Tatlı ve Kahve Keyfi Mezzaluna’da Yaşanır!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tatlı ve Kahve Keyfi Mezzaluna’da Yaşanır!

Şehrin en iyi İtalyan restoranlarından Mezzaluna, 17 Nisan Dünya Espresso Günü kapsamında en güzel İtalyan tatlılarını kahve eşliğinde misafirlerine sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 10, 2017

İtalyan şef Fabio Brambilla’nın yorumu ile yenilenen Mezzaluna’nın tatlı menüsü, iddialı lezzetleri ile dikkat çekiyor. En kaliteli malzemelerle özel sunumları bir araya getiren Mezzaluna, tatlı seçeneklerinde de gerçek İtalyan lezzetlerini misafirlerine sunuyor. 17 Nisan Dünya Espresso Günü’nde misafirlerine hoş bir sürpriz yapan Mezzaluna, tatlı siparişi veren tüm misafirlerine espresso ikram ediyor.

Günün her anında, keyifli saatler geçirebileceğiniz sıcak bir ortam sunan Mezzaluna’nın menüsünde klasik ve modern İtalyan yemeklerinin yanı sıra birbirinden lezzetli tatlılar da yer alıyor. Bir İtalyan klasiği olarak bilinen “Tiramisu” şef Fabio Brambilla yorumuyla gerçek mascarpone peyniri kullanılarak yapılıyor ve bugüne kadar yediğiniz bütün tiramisuları unutturuyor. Fıstıklı dondurma ve vanilyalı sos ile ikram edilen “çikolatalı sufle” ise, ağızlarda unutulmaz tatlar bırakıyor. Limon ve çilek sosla servis edilen “Panna Cotta”, “Çikolatalı profiterol” ve espresso kahve ile lezzetlendirilmiş vanilyalı dondurma “Affogato” ise menünün imza lezzetleri arasında yer alıyor. Ahududu sos ve yoğurtlu dondurma ile sunulan “Ricotta peynir ve beyaz çikolatalı tart” ve “Bademli unsuz çikolatalı kek” Mezzaluna’nın diğer iddialı seçeneklerden bazıları.

Gerçek İtalyan yemeklerinin en çok tercih edilen adreslerinden biri olan Mezzaluna, mevsimsel tatlarla hazırlanan menüleri ve değişmeyen kalite anlayışıyla hizmet vermeye devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT