Tavuk Dünyası Akılalmaz Lezzeti’ni Şimdi De Yeni Salatalarına Taşıyor

Tavuk Dünyası Akılalmaz Lezzeti’ni Şimdi De Yeni Salatalarına Taşıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tavuk Dünyası Akılalmaz Lezzeti’ni Şimdi De Yeni Salatalarına Taşıyor

Tavuk Dünyası, çok özel soslar ve tavuk lezzetleriyle harmanlanan akılalmaz lezzetli yeni salatalarıyla yaza hazır.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 17, 2019

Benzersiz lezzetlerin peşinde, sürekli yeni keşifler yaparak birbirinden enfes tarifler geliştiren Tavuk Dünyası, menülerini dünyanın farklı mutfaklarından aldığı ilham ile kendi AR-GE mutfağında, baş şefin liderliğinde, özgün marinasyon yöntemi ve dünya lezzetlerini taşıyan gizli reçetelerle hazırlıyor.

Türk damak tadına uygun menülerinde leziz tavuk, enfes soslu makarna ve taptaze Akdeniz salatasını birlikte sunan Tavuk Dünyası, şimdi de menüsüne yepyeni akılalmaz lezzetli salatalarını ekledi.

Sezar’ın hakkını veren lezzet: Sezarım TavukluTavuk Dünyası’nın soslu tavukları, özel olarak hazırlanan sezar sos, kruton ekmek küpleri, parmesan peyniri ve çeri domateslerle harmanlanıyor ve Sezarım Tavuklu olarak misafirlerine gerçek bir lezzet şöleni yaşatıyor.

Tazelik ve çıtırlık bir arada: Çıtır TavukTavuk Dünyası’nın leziz çıtır tavukları, Akdeniz yeşillikleri, rende kaşar peynir, havuç, mısır, çeri domates ve çok özel bir sosla Çıtır Tavuk salatasında buluşuyor. Tazeliğin ve enfes tavuk parçalarının çıtırtısı hiç bu kadar leziz olmamıştı…

Ödüllü lezzet yeşilliklerle buluştu: Şef’in SalatasıTavuk Dünyası’nın uluslararası ödüllerle taçlandırılan Şef’in Tavası ürünü, salata menüsüne kendine eşlik eden taptaze yeşillikler, çok özel bir sos ve çeri domateslerle birlikte girdi.

Tazeliğiyle sizi Güney’e götüren lezzet: AkdenizlimAkdenizlim, salata menüsüne içinden tazelik fışkıran bir lezzet şöleni olarak girdi.Akdenizlim’e özel olarak geliştirip hazırlanan sosu, taze Akdeniz yeşillikleri, rende havuç ve mısır taneleriyle harmanlandıktan sonra salatanın üzerine küp süzme beyaz peynir, siyah zeytin ve çeri domates kondu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT