Tazecik Yaz Lezzeti: Midilli Usulü Taze Bezelye Favası!

Tazecik Yaz Lezzeti: Midilli Usulü Taze Bezelye Favası!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tazecik Yaz Lezzeti: Midilli Usulü Taze Bezelye Favası!

Pazar hariç her gün açık olan KATS Meyhane, ulaşım kolaylığı ve sakin çevresiyle şehrin merkezinde ama şehrin gürültüsünden uzak, huzurlu ve samimi ortamında sohbet, lezzet ve müzik dolu geceler vaat ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 12, 2017

Şehrin merkezindeki saklı keyif noktası KATS Meyhane misafirlerine, yaza özel taze bir lezzet sunuyor: Midilli usulü bezelye favası! Taze bezelyeden yapılan ve ılık servis edilen Midilli usulü bezelye favası, içine katılan dereotunun da aromasıyla damağınızda unutulmaz bir tat bırakacak.

Gayrettepe KATS Sahne’nin bünyesinde açılan KATS Meyhane; sade, şık, ferah dekorasyonu, çiçekler içindeki bahçesi ve dışarıya yayılan masalarıyla şehrin orta noktasında misafirlerine keyifli bir ortam sunuyor. Şehrin orta yerinde, iş merkezlerinin arasına saklanmış huzurlu ortamında KATS Meyhane; ödüllü şef Hakan Bilge Yaman ve ekibinin, günlük olarak hazırladığı muhteşem bir menüyle misafirlerini ağırlıyor.

KATS Meyhane’nin menüsünün yaz aylarında öne çıkan lezzeti ise, Midilli usulü bezelye favası. Türk mutfağının vazgeçilmezleri arasında yer alan kuru bakla favasının güçlü rakibi olan Midilli usulü bezelye favası; taze bezelyelerden yapılıyor, dereotuyla aromalandırılıyor ve ılık olarak servis ediliyor.

KATS Meyhane’de keyifli sohbetlere Zeki Müren ve Kamuran Akkor başta olmak üzere, Türk Sanat Müziği’nin ölümsüz seslerinin 45’liklerinden ve albümlerinden oluşan müzikler eşlik ediyor. Meyhanede ayrıca, Türk mutfağının geleneksel mezeleri, damakta iz bırakan ara sıcakları ve leziz ızgara çeşitleri de dikkat çekiyor.

Pazar hariç her gün açık olan KATS Meyhane, ulaşım kolaylığı ve sakin çevresiyle şehrin merkezinde ama şehrin gürültüsünden uzak, huzurlu ve samimi ortamında sohbet, lezzet ve müzik dolu geceler vaat ediyor. Mekan, yaz boyunca açıkhavaya da yayılan masalarıyla misafirlerini bekliyor.

Rezervasyon: 0212 263 10 63 – 0539 545 21 21
Adres: Müselles Sok No:3 Gayrettepe/İstanbul (Gayrettepe Metro ve Zincirlikuyu Metrobüs Durağı Yakını)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT