Tea Earl Grey İle Benzersiz Çay Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tea Earl Grey İle Benzersiz Çay Keyfi

Dünya çay sektöründe yirmi beş yıldır sahip olduğu köklü tecrübesiyle birbirinden özel çayları tiryakileri ile buluşturan Beta Gıda, damaklarda lezzet fırtınası estiren ”Beta Tea Earl Grey” ile çay keyfinize keyif katıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 27, 2013

1987 yılından beri Türkiye’ ye ithal çayı getiren ilk firma olarak bilinen Beta Tea, Türk tüketicisini yıllardır farklı ve kaliteli damak tatları ile tanıştırmaya devam ediyor. Bergamut aromasının damaklarda lezzet fırtınası estirdiği “Beta Tea Earl Grey” i Türkiye pazarına getiren Beta Gıda, sektöründe lider bir dünya markası olarak hızlı adımlar ile ilerliyor.

Bergamut aromasının çayla buluşan lezzet hikayesini “Beta Tea Earl Grey” den dinleyin…

Adını, 19. yüzyılda köklü ve soylu bir İngiliz ailesinin üyesi olan Kont Charles Grey’ den alan “Earl Grey” aroması, çay yapımında dünya genelinde en fazla tüketilen bergamot yağından elde ediliyor. Aynı zamanda bir İngiliz asalet ünvanı olarak kullanılan “Earl” sıfatı, “Earl Grey” çeşidini çayların kontu olarak konumlandırıyor. Beta Gıda’ ın özel harmanları ile yorumlanan “Beta Tea Earl Grey”, kendine has koyu dem rengi, sert ve buruk tadı, özel bergamut aroması ve mükemmel kokusuyla geleneksel damak zevkinize uygun, eşsiz bir lezzet sunuyor. “Beta Tea Earl Grey” in karton ve metal ambalaj sunumlarının yanında demlik ve bardak poşet çay seçenekleri ile günün her saatinde bergamut lezzetinin maksimum keyfini yaşayabilirsiniz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT